Pashley: – Målet er tre poeng

Terry Pashley har som kjent fått ansvaret av å ta over Burnley-skuta mens ledelsen i klubben jakter på en erstatter etter Eddie Howe-æraen. Den midlertidige erstatteren Pashley fryder seg over muligheten og fokuserer troppene til oppgjøret mot Lancashire-rivalene Blackpool førstkommende lørdag. 

Foto: BurnleyFC.com

Pashley ble bekreftet som klubbens midlertidige arvtager etter at Eddie Howe valgte å pakke kofferten og reiste sørover til Bournemouth. Opprinnelig som ungdomstrener, er Pashleys første utfordring møtet med Blackpool – et oppgjør han føler at de lilla- og lyseblå er klare for og gleder seg til et spennende oppgjør på Turf Moor.

– Vi har alle en jobb å gjøre. Vi er alle her for å jobbe for Burnley FC, fortalte Pashley. Vi er her for å jobbe og trene, guttene er her for å spille og dersom vi er i samme situasjon på lørdag er målet tre poeng.

– Vi må gjøre det som trengs for å hente hjem tre poeng mot Blackpool og det er det eneste vi fokuserer på akkurat nå – vi har ingen kontroll over det som skjer utenfor banen. Vi kommer til å fokusere på de tingene vi har kontroll over og det er treningene.

Foto: BurnleyFC.com

Rollen som førstelagstrener for the Clarets er ikke ukjent for 55-åringen som har vært midlertidig trener hele tre ganger tidligere, men det vil bli første gang han leder de lilla- og lyseblå ute på Turf Moor.

Sannsynligheten for at Pashley vil lede Burnley i en eller to kamper er stor ettersom det har blitt uttalt at den kommende manageren skal være rett mann, noe som kan ta litt tid å få på plass. Ved sin side har Pashley keeper-trener Billy Mercer, samt ungdomstrenerne Andy Farrell og Jason Blake.

– Det er en litt annerledes utfordring enn den jeg er vant med til daglig; som er å jobbe med unggutter. Jeg nyter det virkelig og gleder oss til å holde på så lenge det lar seg gjøre, men vi må ta det en dag av gangen og blir fredag til lørdag så kommer til å forberede guttene til Blackpool-kampen, avsluttet Pashley.