Ings tilbake i full trening

Danny Ings har som kjent slitt noe med skader etter overgangen fra Bournemouth og senest i sommer gjennomgikk spissen en operasjon i kneet. 20-åringen ble hentet at Eddie Howe som har byttet beite, men unge Ings ser fram til å møte den nye manageren og håper å kunne vise seg fram fra best mulig side. 

Foto: BurnleyFC.com

20-åringen innrømmer at timingen ikke kunne vært bedre for Burnley og deres jakt på ny manager som arvtager for Eddie Howe. Ings’ første trening siden operasjonen forrige måned er under Terry Pashley og spissen håper å kunne bli frisk til den nye sjefen blir ansatt og klar til kamp på Turf Moor.

– Vi har mistet manageren vår og det er antageligvis det beste tidspunktet å bli frisk på, sa Ings. Dersom en ny manager skulle komme inn og jeg var skadd ville det være negativt signal med en gang, men det er bra at jeg er involvert, trener med guttene og jobber med å gjenfinne formen. 

– Jeg har gjort mye med fysioene og de har sagt at jeg kan trappe opp og gjenoppta full trening og se hvordan det utarter seg. Akkurat nå føler jeg meg sterk og gleder meg til å starte igjen. Før operasjonen forventet jeg å være ute i fem til seks måneder, så når kirurgen sa at det kunne ta så mye som ti uker, var jeg henrykt. Å være tilstede i seks eller syv uker for så å være i full trening kunne ikke vært bedre nyheter og jeg gleder meg til comebacket, avsluttet Ings.