Pashley: – Vi fortjente det!

Terry Pashley opprettholder en 100% statistikk som midlertidig manager for Burnley FC etter å ha dratt i land en viktig seier over Bristol City, men den kostet mange både nerver og grå hår. The Clarets ledet på et tidspunkt 3-1, men det er allmenn kjent at Lancashire-laget har slitt med å holde på ledelsen og på overtid sto det 3-3. Da dukket McCann opp og sørget for å punktere kampen en gang for alle. 

Foto: BurnleyFC.com

Terry Pashley har all grunn til å smile etter gårsdagens seier over Bristol City, men kampen var også en påminnelse på hva the Clarets må jobbe mer med; forsvare seg. Lancashire-laget ledet 3-1 etter timen og ting så bra ut for gjestene, men etterhvert som kampen nærmet seg fulltid sto det plutselig likt og frustrasjonen bredte seg.

Det skal sies at dommeren ikke hadde den beste kampen og det ble flere kontroverser som satt sitt preg på oppgjøret, men i det sjette (av fem…) tilleggsminutter dukket Chris McCann opp og sørget for at alle poengene gikk til Lancashire. 

– Spillet ebbet og rant, men jeg mener vi fortjente seieren! sa Pashley. Selv i første omgang, da vi ledet 1-0, følte jeg vi hadde fullstendig kontroll og i annen opparbeidet vi oss et godt overtak og var i en god posisjon. Jeg så ikke for meg at det var noen vei tilbake for dem, men etter min mening så endret to dommeravgjørelser det hele. 

Foto: BurnleyFC.com

– Vi gjorde det vanskelig for oss selv og vi ville vært veldig skuffet dersom det hadde blitt 3-3 etter den prestasjonen vi viste, men det ble en strålende avslutning når alt kom til alt. Vi vet at vi har sluppet inn for mange mål, men det er er ikke så tøft denne gang da vi ikke kunne gjøre så veldig mye med det i kveld (igår, red.adm).

Hele forsvaret er skuffet over måten målene ble sluppet inn og de tenkte antageligvis «da var det på’n igjen», men de har en sterk karakter og viste det til slutt. Vi hadde mange gode prestasjoner og jeg mener oppriktig at det hadde vært urettferdig dersom vi ikke hadde vunnet. 

Kampen besto av en rekord for allerede legendariske Charlie Austin, som ikke bare smadret Pay Pointers rekord fra 1958/59-sesongen der det ble 12 mål på åtte kamper, men troner blant de aller høyeste på listen med sine mektig imponerende 14 mål på åtte kamper.

Foto: BurnleyFC.com

– Jeg har kun jobbet med Charlie i litt over en uke og må si at gutten er en frisk pust. Selv om man tar fra han målene, så er han en lagspiller som løper seg i senk og gjør hva enn man ber han om. Gutten er en drøm å fortjener alt han får, roset Pashley.

The Clarets er som kjent på jakt etter en ny manager og det regnes med at erstatteren for Eddie Howe blir klar denne uken. Rykteflommen florerer og etter de to siste kampene er følgelig også Terry Pashley blitt en aktuell kandidat, men selv tar ungdomstreneren det med knusende ro.

– Jeg forventer ingenting for å være ærlig og kommer til å fortsette med det jeg gjør til noen forteller meg noe annet. Det er en flott følelse å være der ute med fansen og stemningen, samtidig som det er en flott følelse å jobbe med førstelaget. Styret kommer til å ta den rette avgjørelsen for Burnley FC, men i mellomtiden er det seks poeng og hvis jeg er med guttene til helgen – så reiser vi til Cardiff med stor selvtillit, avsluttet Pashley.