McCann: – Vi har snudd trenden

The Clarets’ redningsmann Chris McCann føler at laget har snudd trenden etter en dramatisk og til tider kontroversiell kamp på Ashton Gate som Lancashire-laget omsider vant 4-3.

Foto: BurnleyFC.com

Burnley har som kjent hatt veldig varierte resultater denne sesongen og seieren over Bristol City var deres andre på rad, noe de ikke har klart før nå. Tross målfesten på Ashton Gate som holdt mange på pinebenken – iallefall de avsluttende minuttene – er McCann strålende fornøyd med utfallet og føler at ting har snudd for Lancashire-laget.

Midtbanespillerne innrømmer at det har vært spennende tider for de lilla- og lyseblå og er svært fornøyd med både sin egen prestasjon som sørget for tre poeng, samtidig som Charlie Austins rekord blir et tema for mange den kommende tiden.

– Jeg tror at vi har snudd trenden etter lørdagens kamp, sa McCann. Det var en stor seier for oss og tidligere tror jeg vi hadde gitt opp og tatt til takke med 3-3, men Pash har gjort det bra siden han kom inn og gitt oss troen og selvsikkerheten som ga oss tre poeng. 

Foto: BurnleyFC.com

– Den største kampen var mot Blackpool der vi ikke hadde vunnet på noen kamper og manageren vår var borte. Jeg tror vi trengte å starte på nytt og det var tre enormt store poeng på lørdag, der vi sa til oss selv at vi ikke ønsket å vinne over Blackpool for å så ikke følge opp resultatet.

– Vi sa at vi trengte å gjenta det på en regnfull kveld i Bristol og fulgte opp med en stor seier – jeg føler vi har snudd det hele og håper at det herfra kun er fremover og oppover. 

– Jeg tror at flere av guttene trodde det hele var over, men jeg prøvde å få hodet mitt på ballen og fikk sendt den retning mål. Noen trodde nok den skulle fly over tverrleggeren og jeg er henrykt over at ballen gikk inn og vi de tre poengene. Det ville vært hardt dersom det hadde blitt 3-3 etter en slik flott prestasjon fra alle, avsluttet McCann.