Pato og Austin om seieren

Martin Paterson er sikker på at målene vil fortsette å bøttes etter at de lilla- og lyseblå sørget for å sende Owen Coyle og hans menn hjem poengløse etter årets første Lancashire-derby i åpningskampen. Pato sendte the Clarets i føringen like før pause og Charlie Austin økte etter nesten timen spilt. Begge ser fram til et fruktbart samarbeid denne sesongen.

Foto: BurnleyFC.com

Pato åpnet scoringskontoen for hjemmelaget like før pause (39.min) etter å ha scoret sitt debutmål for hjemnasjonen, nord Irland i midtuken.Med-spiss Charlie Austin fulgte opp med mål nummer to 20 minutter senere og sørget for å gi Burnley-by en herlig gledesrus og etterlengtet «takk-for-sist»-seier. Selv om Jay Rodriguez forsvant i sommer, sørget duoen nærmest på egenhånd å at skyggen av Jay svinnet hen.

– Det er en god start, poengterte Pato. Det er noe jeg har jobbet mot og jeg er henrykt over det, jeg har hele tiden sagt at når jeg jeg i form så kommer jeg til å score mål og plage forsvarere. Jeg gjør mitt beste, det har jeg alltid gjort og er fornøyd med dagens prestasjon.

Foto: BurnleyFC.com

Chas var god forrige sesong og har fått en god start, noe heldigvis vi alle har. Vi klarer oss.Vi har også Vokesy, det kommer til å være mange kamper som blir fordelt på oss tre og i alle kampene må vi dele ansvaret, fortalte Pato.

-Pato ble skadet forrige sesong og når han kom tilbake fikk vi ikke spille så mye sammen, men vi spilte et par kamper under oppkjøringen og begge så skarpe ut. Jeg og Pato har lignende styrker og begge jobber for hverandre. Noen må ta steget opp og vi scoret begge idag og håper at det kan fortsette fremover – det var en stor kamp og bi ønsket begge å få en god start, noe vi fikk, la Austin til.

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets slet hjemme forrige sesong og til tross for positive oppvisninger i fotball, uteble mange av poengene.

Årets sesong har startet på motsatt vis og etter å ha rundspilt Owen Coyles menn håper målscorerne på en flott sesong etter deres pangstart.

– Det er det vi vil. Vi ønsker å gi fansen det de vil ha, på samme måte som vi vil det selv. Hvis man har tro på man kan klare det vil man i 95% av tilfellene ha en god sesong, avsluttet Pato.