Peter Crouch om debuten

Peter Crouch ble hentet til Burnley på overgangvinduets siste dag og dagen etter fikk han muligheten til å markere seg på Turf Moor. Spissen fikk ingen drømmestart i form av et mål, men bidro til at the Clarets fikk en straffe og dermed sikret et viktig poeng.

Tårnspissen skapte problemer for Saints-forsvaret med sin tilstedeværelse og skapte som ønsket Burnley en annerledes trussel for motstanderen.

Foto: BurnleyFC.com

Det forventes at man vinner kamper på hjemmebane og det føltes godt å få noe ut av kampen etter å ha ligget under å lenge. Det føltes som et godt poeng. Å komme inn fra benken, er den største påvirkningen å lage mål, men jeg bidro til straffe. Jeg vet at jeg fortsatt kan påvirke på dette nivået og det er derfor jeg ble hentet hit. Heldigvis gikk den inn og vi sikret et poeng.

I en alder av 38 er spissen en erfaren Premier League-spiss med landslagserfaring. Han ser fram til å øke sine 108 ligamål og er sikker på at han kommer til å bli servert med nødvendige leveranser i fremtiden.

Foto: BurnleyFC.com

Det er en herlig gjeng med flott kvalitet, det så jeg første dagen. Mange snakker om besluttsomhet og lagånd, men man trenger gode spillere også. Det mener jeg vi har har. Jeg visste det var en god garderobe og jeg visste at det var spillere her som likte å legge inn tidlig og spille til spissene.

Jeg husker når jeg så Burnley spille i tidligere sesonger, og spilte mot dem, så var jeg litt misunnelig på angriperne deres fordi de fikk mange innlegg mot seg. De leverer til spissene og det er det jeg lever etter. Forhåpentligvis kan jeg også få et par sjanser og gjøre den tellende, sa Crouch.