– Poeng i riktig retning

Burnleys tekniske midtbanespiller, Steven Defour har hatt en strålende sesongstart og hans prestasjoner på gresset merkes, både for medspillere- og motspillere. The Clarets er ubeseiret på fire kamper, samtidig som de har overrasket mange underveis.

Belgieren fortsatte sin gode form og bidro til at the Clarets sikret poeng i noen en kamp. Uavgjort mot Huddersfield betyr at Lancashire-laget har gått fire kamper uten tap, noe som tangerer deres siste «rekord» i Premier League – fra desember 2014. Defour har spilt i samtlige ligakamper denne sesongen og viser stadig oftere hvorfor han ble hentet til Turf Moor.

Foto: BurnleyFC.com

– Jeg er fornøyd, jeg ville foretrukket tre poeng, men det var en god kamp for min egen del. Jeg prøvde å la laget spille, sikre ballen og kombinere fordi jeg la merket til at når jeg gjorde det, så ble vi bedre og kom nærmere målet deres. Det var ikke enkelt for noen av lagene og vi kan se hvorfor Huddersfield har fått en så god sesongstart. Vi ville ha tre poeng på hjemmebane, men det er ett poeng og ett poeng på tabellen. 

– Det var vanskelig for begge lag, vi hadde en god sjanse og får Woody en god touch på ballen, blir det nok mål. Det går i riktig retning, vi må fortsette å kjempe i hver kamp fordi Premier League er tøff og vi vil være med hele veien, avsluttet Defour.