Dyche og Mee etter poenget mot Town

Dyche var tilfreds med poenget de fikk mot Huddersfield etter at gjestenes harde arbeid gjorde det vanskelig for the Clarets, men sjefen langer ut mot Rajiv Van La Parra hvor spilleren fikk gult kort for skuespill i feltet. Forsvarer Ben Mee var fornøyd med at laget kom seg gjennom kampen uten å slippe inn mål imot.

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets fikk med seg et poeng fra helgens 6.runde, en kamp som ikke bød på det store antall sjanser. Chris Wood fikk et par sjanser mot gjestene og en stor sjanse som New Zealanderen kanskje burde ha utnyttet litt mer, men det endte med poengdeling og Burnley fortsatte sin gode sesongstart. Lancashire-laget står nå med fire kamper uten tap.

Innbytter Rajiv Van La Parra skapte harme hos sjefen etter å ha kastet seg i feltet med Matt Lowton ved siden av seg, men reprisebildene viste at det ikke var noen kontakt mellom spillerne. Selv om dommeren ga spilleren gult kort for filming, så etterlyser Dyche nok en gang reprimander for skuespill.

Foto: BurnleyFC.com

– Det var et gledelig poeng mot et lag som gjorde det veldig klart at de ønsker å forsøke seg på Premier League, forklarte Dyche. De spilte med frihet etter å ha kommet seg hit og jeg tror de bare har sluppet inn tre mål; bare ett fra åpent spill, så vi visste at vi måtte prøve å bryte dem ned. De er et defensivt lag som prøver å kontre og all honnør til dem fordi de har fått en god sesongstart. 

– Man må respektere motstanderen, så det er nok et flott poeng. Jeg vet ikke hvorfor, men det var et par fans som ikke var fornøyd etter kampen. Vi er i Premier League og det er rettferdig å si at vi har kommet betraktelig lengre i løpet av min tid her, så kanskje de burde tenke litt over det, fordi vi gjør det greit. 

Foto: BurnleyFC.com

– Et par fans tenkte nok at dette burde være en spasertur, men det skjer ikke i Premier League. Så jeg er veldig fornøyd med poenget, nok en kamp uten baklengs og de individuelle prestasjonene. Det er ikke ofte jeg nevner individer, men jeg mener Steven Defour var fullstendig utmerket idag.

– Vi presset hele tiden, men må være forsiktige fordi vi ikke ønsker å la døren stå åpen. Uansett hvem man spiller, så må man ha en sunn balanse og vi hadde det på plass. Det jeg er fornøyd med er at der mer ro i spillet vårt, vi ønsker å utfordre motstanderen og alle vet det, men med jevne mellomrom må man finne roen i blant og vi gjorde det.

Foto: BurnleyFC.com

Og Rajiv Van La Parra?

– Mitt eneste ankepunkt er at de må endre reglementet når det kommer til reprimander i etterkant, fordi jeg har sette en spiller kaste seg i bakken og det er uakseptabelt. Jeg vet ingenting om spilleren, men det er en ny regel og hvis det i teorien blir en straffe hvor de scorer og vi ikke for noen ting ut av kampen, så kan de straffe spilleren i etterkant. Det som skjer nå er at de ikke fikk straffe og spilleren blir heller ikke straffet og det er uakseptabelt, avsluttet sjefen.

Foto: BurnleyFC.com

– Vi var nok ikke på vårt beste, men vi spilte god fotball. Ett poeng er ett poeng og vi beveger oss oppover på tabellen. De forsvarte seg godt og jeg mener forsvaret deres gjorde det veldig bra, så det skal de ha skryt for. Vi hadde foretrukket en seier og gjorde det vi kunne for å vinne kampen og sikre tre poeng, men det var ikke ment å skje så vi nøyer oss med det nest beste og ingen baklengs. 

– Vi kommer oss som enhet og de fikk egentlig ikke testet oss ut så mye idag. Popey hadde et par redninger, et par komfortable vil jeg påstå, så vi er fornøyd med det. Vi håndterte angrepet deres veldig godt og er fornøyde med nok en kamp uten baklengs. Vi har fått en god start og det er bra å kunne bygge på det og vi tar det derfra og jobber videre, avsluttet vikarierende kaptein Mee.