Politiet advarer hooligans

Lørdag retter som kjent Lancahsire øynene mot Turf Moor hvor lokal- og erkerival oppgjøret mellom Burnley og Preston braker løs. Historien forteller at slike fantastiske oppgjør har desverre en tendens til å havne i skyggen av noen hooligans.

Opp gjennom årene har flere blitt arrestert og fått utstedt bøter for uønsket oppførsel på fotballkamper, politiet har for vane å advare dem som ankommer stadion med de intensjoner og i forkant av dette oppgjøret er det heller intet unntak.

– Fotball handler mye om familer og dette er en stor kamp for begge lag og vi vil at de skal nyte kampen, sier politioverbetjent Andy Carter. Vi håper at begge supporterpartene oppfører seg og at kampen blir en god reklame for Lancashire-fotball, vår melding til alle er; å nyte kampen, men samtidig være advart at den som bryter loven vil bli håndtert deretter – vi vil også påpeke at det er ulovlig å entre en idrettsarena i beruset tilstand.

Vi tillater ikke at en liten gruppe supportere skal ødelegge for majoriteten av ordentlige supportere. Vi oppfordrer også alle til å holde bilen låst og sørge for at ingenting er synlig eller lett tilgjengelig – og folk bør også sørge for å ha nøkler, lommebok og mobiltelefoner et sikkert sted, avsluttet Andy Carter.