Pressemelding: Garlick blir ny styreleder

John B Mike Garlick pressekonferanseBurnley FC melder idag at Mike Garlick tar over vervet som styreleder etter at John Banaszkiewicz valgte å trekke seg fra vervet som med-styreleder.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Garlick er idag den største aksjonæren i klubben og eier sammen med John B. 75% av klubbens aksjer. John B har valgt å gi fra seg vervet som han i tre år har delt med Garlick, men fortsetter som styremedlem. Banaszkiewiczs grunn er ikke verre enn ønsket om å pleie familie-forholdet og sine private forretnings-interesser i London.

– John og jeg eier nå over 75% av klubben og vi kommer fortsatt til å samarbeide med å ta klubben fremover på en positiv og progressiv måte. I løpet av de siste tre årene har vi oppnådd store ting sammen jeg vi føler oppriktig at klubben er i en sterk posisjon til å kunne forbedre alle aspekter på og utenfor banen. Vi kommer til å fortsette og strebe for en bedre klubb for fansen og lokalsamfunnet, sammen med samtlige tilhørende i vår unike fotballklubb, sa Garlick.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

John B forklarte seg slik:

– Etter å ja jobbet nært med Mike over flere år, vet jeg at han kommer til å gjøre en fantastisk jobb. Jeg er sikker på en glatt overgang og et videre positivt innslag som styremedlem. Jeg har en stor og voksende internasjonal virksomhet og en ung familie i London som jeg trenger å vie mer tid til siden barna mine vokser fort. 

– Det er trist å måtte trappe ned, men jeg er veldig stolt over å ha hjulpet med å bytte en finansielt stabil, godt drevet klubb som jeg har støttet hele veien. Jeg har allerede mottatt flere støttemeldinger fra de andre styremedlemmene som er veldig fornøyd med at jeg forsatt blir værende i styret, sa John B.