Barnes langtidsskadet

Burnley Football Club bekrefter idag at Ashley Barnes som måtte av banen i kampen mot Aston Villa sist helg, må under kniven og er ute mesteparten av neste sesong. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Undersøkelsene viste at spissen har pådratt seg samme skade som Sam Vokes hadde forrige sesong og som Kevin Long og Dean Marney pådro seg denne sesongen. Barnes er dermed den fjerde spilleren til å lide samme skjebne.

Å kalle det for uflaks er å undervurdere, poengterte Dyche. Det har vært ufarlige situasjoner som har endt med fire alvorlige skader og det er maks uflaks, det er helt klart et tilbakeslag og våre tanker går til Ashley. Ironien er at våre «myke skader» har forbedret seg fra år til år, så det å ha fire kneskader er vanskelig å fatte. 

– Ashley kommer til å bli passet på, han skal under kniven neste uke og vi vet hvor tøff kar han er og han kommer til å være på bedringens vei ganske snart. Det positive er at vi er godt innøvd på denne type skade der Ashley har Dean (Marney) og Kevin (Long) foran seg og de igjen har hatt Sam (Vokes) som har kommet seg og er tilbake på banen, avsluttet Dyche.