Årets spiller: George Boyd

George Boyd og Tom Heaton fikk begge utmerkelsen for årets spillere blant fansen og blant spillerne for 2014/15-sesongen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

George Boyd har helt klart fått en pangstart på sin Burnley-karrière og ble utropt som årets spiller etter å ha feid avgårde motstanderne Tom Heaton, Jason Shackell og Kieran Trippier.

Tom Heaton har også hatt en strålende sesong i sin første Premier League-sesong som resulterte i ti kamper uten baklengs (Manchester Uniteds de Gea hadde ni – 9 – til sammenligning) og en innkalling til landslaget. 29-årige Heaton ble kåret til årets spiller blant spillerne etter flere mesterlige redninger gjennom sesongen, samt to straffe redninger.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Merittene til Boyd stoppet ikke der og midtbanespilleren fikk også utmerkelsen for årets mål på Turf Moor når Manchester City kom på besøk og måtte forlate Burnley med et sjeldent tap i bagasjen.

Danny Ings fikk pokalen for årets toppscorer med sine elleve mål for Lancashire-laget.

En årlig utmerkelse kalt for Centurion-utmerkelsen (pris til spillere som har passert 100 kamper for the Clarets), gikk til Ben Mee, Jason Shackell og Danny Ings.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Årets unge spiller gikk til Bradley Jackson som måtte kjempe mot sterk motstand i Mtumba Massnaka og Christian Hill.

Aiden McGough fikk pris for sitt trofaste engasjement til klubben etter å ha jobbet for Burnley i over 25 år.