Renny Smith signerer

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley FC har forsterket med nok en ung og spennende spiller etter at tidligere Chelsea og Arsenal-spiller Renny Smith skrev under en tre-års kontrakt med the Clarets.

18-åringen trives best på midtbanen, men behersker også forsvaret. Renny kommer opprinnelig fra Østerrike og blir en permanent Burnley-spiller etter at trenerapparatet likte det de så i løpet av en ukes prøvespill.

– Jeg fikk en telefonsamtale fra Burnley som sa at de var interesserte i meg og spurte om ikke jeg kunne komme og prøvespille i en ukes tid. Jeg spilte kampen mot Sheffield FC og etter kampen sa de at de likte det de så, så her er jeg. Det er herlig å være her, Burnley er et lag som vil tilbake til Premier League og forhåpentligvis kan jeg bidra i fremtiden.