Rodriguez om cup-oppgjøret

Morgendagens storkamp på St. Mary’s Stadium der Southampton tar imot Burnley blir en kamp mange ser fram til, spesielt fra Lancashire og rettere sagt Burnley. I FA cupens tredje runde blir det et gjensyn med gamle helter og kanskje den mest kjente av dem alle i nyere tid; Jay Rodriguez.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Spissen har gjort det bra på øst-kysten og har nettet ni mål så langt denne sesongen, derav fem på de siste åtte kampene noe som kan bekymre ethvert forsvar. Hovedpersonen selv lover å ikke feire av respekt for sin moderklubb dersom han skulle klare å finne nettmaskene mot klubben han i sin tid scoret 41 mål for på 87 kamper.

Jeg kommer selvsagt til å være glad hvis jeg scorer mål, men det er min gamle klubb, sa Jay. Når trekningen fant sted fikk meg mange meldinger og telefonsamtaler fra familie og venner – det blir en flott kamp! De fortjener være der de er og jeg håper at de han forbli der.

Angriperen forteller videre at detikke var lett å flytte på seg fra Burnley til Southampton, men støtteapparatet i klubben gjorde integreringen lettere og han har i følge seg selv blitt en bedre spiller.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Å flytte på seg fra familie og venner som jeg har vokst opp i livet var ganske hardt, men det ble bedre med tiden og for øyeblikket nyter jeg livet her. Jeg savner selvsagt hjem, men det er en del av det og de liker å komme hit så det er fint å bo på et fint sted.

Mitt fokus her er fotball, det har hjulpet meg og klubben har hjulpet meg enormt med å forbedres som spiller i min tid her. Når jeg kom hit for første innså jeg hvor god form guttene var i og det er i takt med treningen som er veldig hard. Det er noe man ønsker å forbedre fordi i Premiership trenger man å være så atletisk som mulig, sa Rodriguez.