Dyche håper på cup-bombe

Sean Dyche pressekonferanseManager Dyche håper å lage en ripe i lakken til Southampton i lørdagens runde i FA cupen. Julekampene har kommet på løpende bånd for de lilla- og lyseblå, noe som har gitt noen skader, men sjefen er allikevel optimistisk og har ingen planer om å hvile spillere i jakten på videre avansement i cupen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

FA cupen er en herlig turnering og vi kommer helt klart til å reise dit så rustet som vi kan være, poengterte sjefen. Vi har et par småskader som vi håper ikke er så farlige med tanke på programmet i serien, men de kan miste helgens kamp smo er uheldig.

– Ben Mee er en klar bekymring og tvil, Michael Duff har fått noen smeller som vi må se an og Dean Marney har hatt gjentagende problem med låret, så vi må være forsiktige med han. Men jeg vil at vi skal være så sterke som mulig og vi kommer ikke til å hvile noen, det er sikkert.

Foto: saintsfc.co.uk
Foto: saintsfc.co.uk

Er noen tilgjengelig så kommer de til å spille, men vi har noen skader etter juleprogrammet og som alle vet har vi en liten stall som vi må ta i betraktning. Er de tilgjengelig, kommer vi til å gå hardt ut fordi det er en herlig turnering og ingen vet hva cupen kan gi. Vi er naturligvis «underdogs» mot et såpass sterkt og atletisk lag fullt av energi og kvaltiet.

Men det kommer til å bli en anledning å nyte der vi tenker på noe annet enn ligaen og en sjanse for spillere å få erfaring mot et Premier League-lag. Southampton har funnet en artig sti etter deres standard, ikke minst hjemme der de har tapt få kamper. Vi gjør det bra og har gjrot oss fortjent til dette, men det er ikke så enkelt og vi vet at vi må konkurrere mot et meget godt lag, avsluttet sjefen.