Neste: Southampton (FA cup, 3.runde)

southamptonSt Marys stadium SouthamptonThe Clarets reiser til St. Mary’s Stadium og møter et Southampton-lag i form og som er sterke på eget gress, mens Burnley ikke har overbevist de siste kampene.

Begge vil gå videre i turneringen og det er duket opp for en flott kamp der flere av hjemmelagets spillere har fortid fra Lancashire.

Hjemmelagets rekord-signering Dani Osvaldo må så over oppgjøret etter å ha blitt dømt for voldelig oppførsel, men blir styrket av Nathaniel Clyne og James Ward-Prowse som begge er tilgjengelige igjen etter småskader.

Foto: saintsfc.co.uk
Foto: saintsfc.co.uk

For gjestene er Ben Mee og Michael Duff antageligvis ute, mens Dean Marney er tvilsom med lårskade. Luke O’Niell har blitt kalt tilbake fra låneoppholdet i York for å være en potensiell erstatter for de skadde forsvarene.

Oppgjøret blir lagenes andre i FA cupen og sist gang, i 1908, vant the Saints 2-1. Oppgjøret byr på flere gjenforeninger; Jack Cork, Danny Fox og Jay Rodriguez har alle spilt for Burnley i sin tid og sistnevnte er fortsatt en populær skikkelse på Turf Moor. Og sist gang lagene spilte mot hverandre ble det en 2-0-seier til Southampton hvor Rodriguez spilte for de lilla- og lyseblå.

Kampen spilles på St. Mary’s Stadium, lørdag 4.januar kl 16:00

Tidligere møter:
24.sep, 2011 Burnley 1-1 Southampton
11.feb, 2012 Southampton 2-0 Burnley