Sam Vokes forlenger!

Burnley-spissen Sam Vokes har forpliktet seg til Lancashire-klubben i ytterligere to år og har skrevet under en kontrakt som binder han til klubben til 2017.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Walisieren hadde opprinnelig en kontrakt som bandt han til klubben til sommeren 2015, men etter å ha imponert på topp med Danny Ings var det på sin plass at spissen fikk en forbedret kontrakt. Sammen med nevnte Ings har de nettet 31 mål denne sesongen og 24-åringen trenger kun ett mål for å slå sin karrieres beste hittil – som sist gang hendte i 2007/08, den gang for the Cherries.

Sam nyter fotballen sin og utvikler seg som spiller. Vi har alle sett gode tegn, hans allsidige spill forbedres og vi er alle henrykt over at han valgte å bli hos oss. Jeg snakket med Sam i sommer og fortalte at jeg ønsket at han skulle være en del av det vi prøver å gjøre her i Burnley og han har svart til forventningene. Han leverer konsistente prestasjoner, scorer mål og formes til spilleren vi mener han kan bli, så vi er begeistret over at han kommer til å fortsette prosessen med oss og bringe klubben videre, sa Dyche.