Scott Twine bekreftet som Burnley-spiller

Burnley FC melder i dag at Scott Twine har signert en fire-års kontrakt med Burnley. 22-åringen ankommer fra MK Dons der han forrige sesong leverte imponerende 20 mål og 13 målgivende og ble kåret til årets spiller i League One.

Spissens 33 målpoeng for Dons forrige sesong bidro til at de sikret seg Play Off-plassering, men klarte ikke å sikre opprykk. Twine gleder seg til sesongen som venter.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg gleder meg og har helt klart gjort den rette avgjørelsen ved å dra til Burnley. Det var ikke nødvendig å tenke seg om og jeg gleder meg til å starte, det føles som det rette stedet for meg, sa Twine.

Jeg har et stort smil om munnen og er veldig begeistret over å være her. Jeg gleder meg. Da jeg pratet med manageren, fikk jeg også ta en titt på fasilitetene, pratet med mange her og alle rådet at det kom til bli en god overgang. Jeg følte det samme og dette føles som det rette stedet for meg, og det er det viktigste. Jeg vil si at jeg liker å ta sjanser, skape sjanser og få ting til å skje. Så i tillegg til å score mål og gi målgivende ser jeg fram til å dele dette med mine nye lagspillere.

Foto: BurnleyFC.com

Spissen legger ikke skjul på at den kommende managerens rykte og meritter påvirket valget om å signere for Lancashire-klubben.

Jeg hadde en lang samtale med manageren. Det var enormt, han er en av de beste spillerne i Premier League, om ikke den beste noensinne. Jeg snakket med han og hans planer er spennende.

Dette blir mitt nye hjem og base, fasilitetene er utrolige og ser virkelig fram til å jobbe her daglig fremover. Jeg liker å lære fra andre og forrige sesong lærte jeg en del fra de erfarne spillerne på MK Dons. Jeg ser fram til å gjøre det her med de utrolige spillerne som Jay Rodriguez og Ashley Barnes, som begge har utrolig mye erfaring og talent.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg skal gjøre mitt beste i sesongoppkjøringen og håper å kunne bli med i sesongens første kamp. Det ville vært en flott begivenhet å kunne få debuten den kvelden, men det harde arbeidet starter nå, avsluttet 22-åringen.

Manger Kompany var også en glad mann etter å ha sikret seg sin første signering som Burnley-manager.

Vi er henrykt over å ha hentet Scott til klubben. Han er en spennende ung spiller som kommer til å hjelpe oss både kortsiktig og langsiktig. Han er en spiller vi har fulgt med på en stund og vi vet at han kan score mål og påvirke kamper. Vi ønsker han velkommen til laget, sa Kompany.