Forsterker med midtstopper McNally

22-årige iren Luke Nally blir den andre spilleren som hentes til Turf Moor under Vincent Kompanys ledelse. Midtstopperen blir et nødvendig tilskudd til forsvaret som har mistet både James Tarkowski og Ben Mee denne sommeren.

Overgangssummen er ikke kjent, men anslås å ligge mellom £1,6-2m. Luke forlater Oxford etter å ha skrevet under en fire-års kontrakt med Burnley. I løpet av tiden med Oxford ble det 33 kamper og fire mål for Luke. Det ligger i kortene at unge Luke og Nathan Collins kommer til å bli en fremtidig stopperduo for the Clarets.

Foto: BurnleyFC.com

Det er uvirkelig å være her. Jeg er henrykt og veldig begeistret for å at overgangen er i boks. Det hele hendte så raskt, jeg gleder meg til å starte så raskt som mulig og er veldig oppspilt, sa McNally.

Luke er en ung spiller, han er flink med ballen, vinner dueller og kan forsvare. Vi er henrykt over å ha han på laget vårt. Vi ønsker Luke velkommen til klubben vår. Han har vist kvalitetene vi ser etter i en midtstopper og vi ser fram til å jobbe med Luke, sa manager Kompany.

Foto: BurnleyFC.com