Turf Moor ga tre poeng

(Burnley 3-0 Leicester): Burnley er fortsatt ubeseiret denne sesongen, og tok sin andre strake seier på hjemmebane. Gjestene Leicester viste farlige takter i starten, men Burnley viste hva de var gode for og vant overlegent 3-0.

Leicester startet best og kom til flest sjanser i løpet av de første 20 minuttene, rundt halvtimen spilt kom hjemmelaget tilbake og begynte å skape det Claret-fansen ønsket å se. Etter et fåtall forsøk av de lilla- og lyseblå kom det første målet to minutter på overtid i første omgang, når Wallace med litt flaks satte inn 1-0.

Etter sidebytte skjedde det svært lite det første kvarteret. Når klokka viste 62 minutter spilt sender arkitekt Elliott en fin ball til målscorer Wallace som legger inn i feltet til tårnet Iwelumo som nettet inn 2-0. Et par bytter ble gjort, deriblant kom Eagles og Cork inn på banen få minutter senere, begge viste gode takter og det var nettopp playmakeren Eagles som hjalp med å punktere kampen da han ble klippet ned i feltet etter 73 minutter. Dommeren blåste og pekte på krittmerket: kaptein, legende og straffeguru Graham «Grezza» Alexander gjorde som vanlig ingen feil og 3-0.

Noen bytter fulgte uten at noen av lagene satset noe nevneverdig mer og kampen endte med en solid 3-0 seier til Burnley som fortsatt er ubeseiret denne sesongen.

Burnley: Jensen, Mears, Fox, Carlisle, Bikey, Alexander, Marney (Cork 66), Paterson, Elliott, Iwelumo (Thompson 76), Wallace (Eagles 66).
Innbyttere: McDonald, Cort, Rodriguez, Grant.

Leicester City: Weale (Logan 43), Neilson (Lamey 57), Moreno, Oakley (Moussa 80), Howard, King, Berner, N’Guessan, Wellens, Hobbs, Campbell.
Innbyttere: Morrison, Gallagher, Kennedy, Crncic.

Dommer: Grant Eltringham
Tilskuerer: 15.516