Diego Penny forlater Turf Moor

Den nesten to meter høye peruvianeren som ankom Turf Moor under Coyle-epoken har gått med på en gjensidig avtale som gjør at han forlater klubben og reiser tilbake til Peru.

Keeperen har vært i Burnley i to år og fått begrenset med spilletid, takket være en Brian Jensen i form – det har nemlig ikke vært mer enn fire kamper på landslagsspilleren i løpet av sitt opphold i England. Konkurransen blir ikke nevneverdig bedre etter at Lee Grant ankom klubben for kort tid siden.

Jeg vil aldri glemme Burnley, for det var et stort steg for meg, poengterer Penny. Det er synd at jeg ikke fikk spille mer, for jeg tror at i fotball så er et viktig med regelmessig spilling. Jeg gjorde mitt beste hver dag, men Brian har vært enestående i løpet av min tid i klubben. Det gikk ikke i mitt favør, men jeg tror jeg presset Brian til sitt ytterste og det har Burnley høstet goder av.

– Jeg har hatt en flott tid i klubben og året vi rykket opp er noe jeg aldri kommer til å glemme, å spille i Premier League var fantastisk og jeg trivdes fortsatt her. Jeg vet at jeg ikke har spilt mye, men jeg har mange venner her i England og i Burnley, så det er trist å måtte reise.

Om fremtiden sin, har 26-åringen følgende å si; – Jeg er nære å signere for årets lag i Peru i fjor, men har fortsatt ambisjoner omå returnere til Europa i fremtiden.