Uavgjort mot Ipswich

(Ipswich 1-1 Burnley): Det var lenge en jevn kamp mellom to kamphaner som begge vill vinne, satset fremover og skapte mye. Det var lenge målløst, fram til kampens siste kvarter – da ble David Edgar sendt av banen og hvert av lagene fikk sitt mål.

Det var mye fram og tilbake med sjanser og dueller. Begge lagene hadde mulighet til å gjøre noe med resultatet før pause, uten at tilskuerne fikk anledning til å holde pusten mange ganger.

Etter sidebytte derimot, skjedde det litt mer. Kampen fortsatte i katt- og mus-stil, og noen bytter fram til klokka viste 78 minutter spilt; David Edgar blokkerer Ipswichs Norris og får sitt andre gule – som de fleste fotballinteresserte kjenner til, så betyr det rødt kort.

Kort tid senere var det hjørnespark til hjemmelaget. Ballen blir sendt i Burnley-feltet, der er Norris som på flott vis sender hjemmelaget i føringen med hælen i det 80.minutt. Burnley klarte ikke å skape noe fremover etter målet, det de prøvde på, ble slått ned at hjemmelaget.

På tampen av kampen, rettere sagt, to minutter på overtid blir the Clarets tildelt hjørnespark; Graham «Grezza» Alexander legger inn kula fra venstre – ballen flyr pent i feltet og finner hodet til Clarke Carlisle som setter inn utligningsmålet og 1-1.

Burnley: Jensen, Edgar, Fox, Carlisle, Bikey, Alexander, Marney, Elliott, Paterson (Eagles 67), Iwelumo (Thompson 74), Wallace:

Innbyttere: Cork, McDonald, Cort, Rodriguez, Grant.

Gule kort: Edgar 41, Fox 75
Rødt kort: Edgar 78

Ipswich Town: Fulop, Peters, O’Connor, McAuley, Leadbitter (Healy 46), Norris, Stead, Priskin, Townsend (Murray 73), Hyam, Smith.

Innbyttere: Murphy, Eastman, Lambe, Ainsley, Hourihane.

Dommer: Grant Hegley.

Tilskuere: 19,317 (829 Burnley)