Sesongens første hjemmetap

(Burnley 1-2 QPR): Burnley dominerte kampen, men QPR sørget for å kjempe seg til en sterk seier og sørget for the Clarets’ første hjemmetap denne sesongen.

I tradisjonens tro var Burnley offensive i åpningsminuttene, men det var QPR og Lowe (5′) som noterte seg kampens første mulighet. De påfølgende minuttene vartet Maatsen (7′), Barnes (8′, 9′) og Benson (2x 9′) opp med store muligheter! Det ble blant annet redning på streken og tverrlegger i løpet av kort tid.

The Clarets presset bra og kom til flere muligheter og tvang QPR til å forsvare seg heltemodig. Følgelig ble det flere hjørnespark som enten ledet til nye hjørnespark eller nesten sjanser. Like før halvtimen ble Adomah liggende etter en duell og laget fikk en liten drikke pause.

Harwood-Bellis (35′) fikk opp pulsen til Turf Moor med et skudd like utenfor mål. Etter utallige forsøk signaliserte fjerdeommeren tre tilleggsminutter. Benson (45+2′) var siste til å forsøke lykken før QPR fikk et hjørnespark som ble klarert og lagene ble sendt i garderoben.

Annen omgang startet med et mer offensivt QPR-lag som var tidlig i angrep uten å skape store problemer for hjemmelaget. Etter noen minutter hadde Burnley et overtak igjen og mye av spillet foregikk på QPR sin banehalvdel. Zaroury og Benson sørget for å skape mye uro i Rangers-rekkene.

Burnley vartet opp med to bytter, mens umiddelbar effekt ble motsatt. Et langt utspill fra keeper Diang havnet hos Sam Field som sendte ballen forbi Muric og sendte hjemmelaget i føringen. 1-0 til QPR i det 58.minutt. Stikk i strid med kampens utvikling der Burnley hadde 83-17 i ballbesittelse..

Med kvarteret igjen ble Obafemi sendt utpå i håp om å endre resultatet. Det skulle ikke ta mer enn minutt før stillingen var uavgjort. Fra midtsirkelen sendte Connor Roberts en pasning til Manuel Benson som fikk all verdens tid og rom. Vingen tok et par steg før han sendte en herlig skudd mot mål som gikk rett i krysset. En utsøkt avslutning av Benny! 1-1!

Chair (81′ og 86′) forsøkte å endre måltavlen kort tid senere. Etter et lite press fra QPR sendte Lowe ballen hos Chris Martin som stusset et innlegg videre i mål og sendte gjestene tilbake i ledelsen. 2-1 i det 87.minutt.

Klokken passerte fulltid og fjerdedommeren la til åtte tilleggsminutter og Burnley fikk et håp om å dra i land en uavgjort. QPR forsvarte seg heroisk, dro ut tiden der de kunne og satset på kontringer. Burnley klarte aldri å finnet nettmaskene og gikk på sitt første hjemmetap denne sesongen.

Burnley: Muric, Roberts, Harwood-Bellis, Beyer, Maatsen (Obafemi 75), Brownhill, Cullen, Benson, Berg Gudmundsson (Twine 57), Zaroury, Barnes (Rodriguez 56)
Innbyttere: Peacock-Farrell, Taylor, Vitinho, Cork, Twine, Obafemi, Rodriguez
Gule kort: Harwood-Bellis 62, Twine 90+3

QPR: Dieng, Drewe (Laird 45), Dunne, Dickie, Paal, Adomah (Armstrong 60), Iroegbunam (Amos 68), Field, Chair, Lowe, Dykes
Innbyttere: Archer, Amos, Laird, Armstrong, Richards, Martin, Willock
Gult kort: Armstrong 80, Laird 89