Shackell: – Bra prestasjon tross tap

Jason Shackell pressekonferanseJason Shackell føler the Clarets han se på Old Trafford-tapet med en god følelse selv om det endte med 3-1-tap.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley startet oppgjøret på tå-hev og presset Manchester United godt, men fikk et tidlig mål imot av innbytter Chris Smalling. Målet ble annullert av Danny Ings kort tid senere, men Lancashire-laget fikk et slag i ansiktet på overtid i første omgang når innbytter Smalling satte inn sitt andre for kvelden – ufortjent ettersom the Clarets burde ha ledet med mer enn ett mål til pause.

– Vi spilte veldig bra nok en gang, men ble tatt på senga av dødballene og det er noe vi må adressere, sa kapteinen. Det er frustrerende, spesielt for en forsvarer at det har gått imot oss litt for ofte den siste tiden. Noen gnager klarer vi å jevne det og vi kommer til å jobbe hardt med det på treningene og forsikre oss at vi er klar for det neste kampen mot Chelsea. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Vi har full tro på at dersom vi fortsetter å spille slik vi gjør så kommer vi til å plukke med oss poeng og det er noe vi må fortsette å gjøre. Selvtilliten er fortsatt høy selv om resultatene ikke er der og det er mye positivt å se tilbake på fra den prestasjonen, men vi må forsikre oss at vi opprettholder det nivået. 

– Jeg mener vi var det bedre laget i første omgang og de kom mot oss i annen omgang, endret formasjon og spilte litt bedre. På papiret er de neste kampene vanskelige, men hvis vi klarer å spille slik vi gjorde mot United så er det poeng å hente. Vi kommer til å være en tøff utfordrer for andre lag og det er vi begeistret for, avsluttet Shackell.