Shackell: – En ære

Klubbens nyutnevnte kaptein, Jason Shackell forteller at det er en ære å bli utnevnt som den nye Burnley-kapteinen. 

The Clarets-forsvareren fortalte om sin glede over å bli utvalgt som klubbens nye kaptein og fikk lede den Eddie Howes lilla- og lyseblå hær ute på banen for første gang i og mot Bath der spillerne for øyeblikket er på turne.

28-åringen er ikke ukjent med kapteinsbindet etter å ha ledet Barnsley og Derby tidligere, men gleder seg til ansvaret som venter i å være når sesongen sparkes i gang om tre ukers tid.

Å være kaptein er enorm ære for meg og et stort ansvar, men det er noe jeg ser fram til og håper å kunne vokse under det, sa Shackell. Det er ikke noe nytt for meg, for jeg har vært kaptein i et par klubber og høstet verdifull erfaring – forhåpentligvis kan jeg hjelpe guttene og opprettholde en god standard for egen del.

Oppkjøringen har vært foreløpig god og jeg mener vi kan trekke frem mange positive sider fra kampene vi har spilt, men vi må se fremover og heve spillet et par hakk de neste par kampene, avsluttet kapteinen.