Shackell: – Veldig optimistisk!

Nysignering Jason Shackell forteller åpenhjertig i et intervju at det aldri var noen tvil om hvor han ønsket å spille når the Clarets kom på banen, samtidig som forsvareren er henrykt over å kunne signere en fire-års kontrakt og endelig etablere seg etter å ha byttet klubb fire ganger på de siste fire årene. 

Foto: BurnleyFC.com

Shackell ble roset i skyene av manager Howe kort tid etter overgangen fra Derby og 28-åringen ser fram til et lenger opphold hos en og samme klubb – første gang på en god del år. Etter å ha tilbragt de siste årene hos Barnsley, Wolverhampton, Norwich og Derby, var det tid for nok et klubbytte – denne gang i Lancashire.

Forsvareren forteller om egne ambisjoner og hvorfor han valgte å bytte beite atter en gang.

Jeg visste at Derby var lystne på penger, så jeg tenkte at dette kunne være en mulighet, forklarte Shackell. Jeg visste at det var et par klubber interessert, men så fort jeg fikk grønt lys til å snakke med Burnley og møte sjefen – var det aldri et valg egentlig. Jeg hadde allerede tatt valget i hodet mitt og er glad for å ha skrevet under.

Foto: BurnleyFC.com

– Jeg har flyttet mye på meg de siste par årene og ser fram til å kunne etablere meg et fast sted og kunne henge fra meg hatten for en lenger periode. Forhåpentligvis er dette det rette stedet for meg og jeg kan være her en god del år og gjøre det bra. Jeg ønsket å uttrykke min forpliktelse til klubben og de viste sin ved å tilby meg en fire-års kontrakt, noe både jeg og klubben tjener på og ser fram til samarbeidet.

Alle ønsker å spille på det øverste nivået, det er det ingen tvil om og jeg ikke annerledes. Jeg ønsker å komme meg opp der (PL) og gi det et nytt forsøk. Det kommer til å være en tøff liga, tøffere enn i fjor med klubbene som har rykket opp (fra L1) og rykket ned (fra PL), men jeg tror at vi kan selvtillit. Det er ingen grunn til at vi ikke kan gjøre det bra og jeg mener vi har en god stall her som har mange mål i seg og mange talentfulle spillere på topp, støttet av sterke og erfarne spillere. 

– Jeg er veldig optimistisk vedrørende neste sesong og ser fram til den også. Det er en spennende tid for meg og forhåpentligvis vil det være det for klubben også, avsluttet Shackell.