Howe hyller Shackell

Burnley-manager Eddie Howe føler at laget har sikret seg en naturlig leder i Jason Shackell etter overgangen fra Derby tidligere idag. Sjefen har lenge ønsket 28-åringens tjenester og var full av lovord etter at forsvareren skrev under en fire-års avtale med Turf Moor-klubben. 

Foto: BurnleyFC.com

Shackell var i søkelyset allerede for ett år siden og siden den gang har Howe ikke kunnet gjøre annet enn å tvinne tommeltotter og vente, men nå som den tidligere Norwich og Barnsley-spilleren har skrevet under, er manageren svært fornøyd med å ha hentet en spiller han lenge har beundret.

Det er en lang kontrakt, men det gjenspeiler troen vi har på han, understrek Howe. Han er en vi har beundret lenge, han er en utmerket og veldig god spiller som definitivt kommer til å passe i vår spillestil. Samtidig er han en leder på banen og har en god karakter, noe vi er svært begeistret for, han har alt man ønsker i en moderne midtstopper og jeg mener at det kommer til å tilføye oss noe. Det å tilføye en leder i laget var vesentlig for oss og jeg mener at vi har gjort akkurat det.

Utvalgte spillere (Amougou og Carlisle) forlot offisielt klubben i sommer, noe som resulterte i at Howe sto igjen med kun tre midtstoppere, Michael Duff, Ben Mee og David Edgar.

-Med Michael Duff, David Edgar og Ben Mee er det en stor konkurranse om plassene av fire dyktige spillere. Vi har flinke midtstoppere og konkurransen om plassene kommer til å være tøff, noe vi ønsker og jeg fram til å se de fire jobbe sammen og skape et lag der de pusher hverandre i prestasjoner, avsluttet sjefen.