Jason Shackell skriver under!

Manager Howe kan glede seg over sin tredje signering denne sommeren etter at Derbys forsvarer Jason Shackell takket ja til tilbudet fra the Clarets og valgte å flytte nordover til Lancashire. 

Foto: BurnleyFC.com

Det var lenge kamp om 28-åringens signatur, men manager Howe og Burnley trakk til slutt det lengste strået. Overgangssummen er ikke offentliggjort, men flere medier opererer med £1,1m. 28-åringen har imponert for the Rams etter å ha spilt nesten samtlige kamper for de hvite, inkludert vikariert som kaptein i Shaun Parkers fravær.

Shackell tar med seg over 250 ligakamper til Turf Moor og dermed en solid dose erfaring og autoritet til et relativt ungt mannskap, i det som kan anses som et kupp for Eddie Howe da forsvareren ble valgt som den nest beste spilleren gjennom sesongen av spillerne.

Spilleren startet i Norwich, der han fikk 150 kamper før det ble klubbytte til Wolverhampton i 2008. Derfra ble det lån til både Norwich og Doncaster, før Barnsley kom på banen og bidro til at Shackell etterhvert ble ansett som en av de beste forsvarerne i serien. Nå er det altså Burnley sin tur til å høste godene av Shackell…

Utviklingen gjennom sommeren følger under.

Foto: BurnleyFC.com

Jason Shackell
Ifølge the Sun og Sky Sports så har Derby takket nei til et bud fra Burnley på £1m for forsvarer Jason Shackell. 28-årige har hatt en god sesong etter overgangen fra Barnsley i sommer og manager Howe trenger forsterkninger bakover. Forsvareren tok over både plassen og kapteinsbindet fra skadde Shaun Barker og ettersom den tidligere Blackpool-spilleren er ute til kommende vinter, ønsker Derby-sjef Nigel Clough å forsterke fremfor å måtte selge.

Vi ønsker ikke å selge, men hvis vi må så blir det for å forsterke laget, sa Derby-sjefen kort. Prisen i følge transfermarkt.co.uk er i skrivende stund: £875.000 (14.5)

Media forteller idag at Derby har avslått et bud fra Everton på forsvareren – av ukjent størrelse (9.6)

Kampen om ettertraktede Shakell fortsetter. Lokal Derby-media melder idag at Burnley har returnert med et nytt og forbedret bud på forsvareren som skal ligge i £1.1m-klassen. The Rams har visstnok takket nei til bud fra Cardiff, Burnley og ny-opprykkede Charlton, men manager Nigel Clough er allerede på tanken om en ertsatter. Dermed ligger det an til at siste ord ikke er sagt i denne saken. (4.7)

I følge seriøse BBC, er budet på Shakell akseptert og spilleren kan starte forhandlingene med Burnley. (4.7)