Porter inn Turf Moors porter

Burnley FC og Leyton Orient melder idag på sine hjemmesider at klubbene har kommet til enighet om en overgang av George Porter. Kun formaliteter gjenstår og 20-årige vingen blir dermed Eddie Howes andre signering denne sommeren.

Vingen skrev under en tre-års avtale med Turf Moor-klubben og kun papirarbeid gjenstår før 20-åringen kan presenteres som Eddie Howes andre forsterkning denne sommeren. Høyrevingen kom til th O’s fra Cary Wanderers som 18-åring og tilbrakte noe tid på lån før en talentfull spiller blomstret i øst-London.

Manager Howe hentet nylig forsvareren Luke O’Neill og nå ytterligere en ung spiller, er filosofien klar; det skal satses ung.

Vi mener George er en spennende ung spiller med potensiale til å utvikle seg ytterliger med oss, sa sjefen. Ikke bare øker kan konkurransen på de brede plassene i laget vårt, men er også en spiller for fremtiden. Han fikk en smakebit av League Football og nå ser vi fram til å jobbe med han og hjelpe han med å ta steget opp i Championship her på Turf Moor.