Shackell vil innfri i storkampen

Jason Shackell pressekonferanseEl kapitan Jason Shackell forteller i forkant av storkampen mot Cardiff City at the Clarets ikke planlegger å legge seg flate mot serielederne foran TV-kameraene og vil at de lilla- og lyseblå skal innfri og dra i land tre viktige poeng som også vil gi et lite hopp vekk fra spøkelses-plassene som blir fryktet av over et dusin lag.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Man kan ikke skjule det faktum at vi er i trøbbel, det er noe alle kan se, sa Shackell. Men det er bra fordi vi ikke ønsker å slakke opp trykket, vi trenger å jobbe hardere enn det vi har gjort gjennom sesongen – det er ikke noe å være redd for. Det er en utfordring og en vi ser fram til å komme godt ut av. 

– Jeg mener det er en stor mulighet og en stor kamp for oss. Det er en tøff kamp mot en av de store i ligaen, men jeg ser ikke på det slik- Det kan også være en kamp som setter stopper for trenden og gir oss et løft herfra og ut sesongen, samtidig som det er vist på TV mot et godt lag med gode spillere som man ser fram til å matche seg mot. Det er en fantastisk mulighet og kamp for oss. 

The Clarets har tapt to kamper på rad og etter et kort høydepunkt ved årsskiftet har det kun gått en vei for Lancashire-laget. Kapteinen er sikker på at det er bot og bedring i vente.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi er mer enn kapable til å dra i land gode resultater. De siste par månedene har vi ikke vært gode nok, men noen av våre prestasjoner har vært veldig gode, det er alltid et par positive ting å trekke fram selv om vi ofte kommer i trøbbel er vi alltid noen poeng bedre og med bedre målforskjell. Det ligger i våre egne hender og så lenge vi løper utpå og spiller så bra som vi vet at vi kan, så klarer vi oss fint – for øyeblikket går ikke ting vår vei, men det er ingen grunn til å synes synd på oss selv.

– Det som har skjedd har skjedd og vi må fokusere på de tre neste kampene og gjøre så godt vi kan – vi løper utpå må jobbe hardere enn det vi tidligere har gjort, med større kvalitet, skape sjanser og sikre resultatet. En seier og bildet er fullstendig annerledes der vi lurer på hvorfor vi bekymret oss, en uke en lang tid i fotball, men et positivt resultat mot Cardiff er vårt eneste fokus, avsluttet Shackell.