Shackell: – Vi fortjente det!

Kaptein Jason Shackell erklærte opprykket som en passende belønning etter the Clarets’ utrolige sesong, som også ble 30-åringens tredje opprykk til Premier League.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Shackell har styrt Clarets-forsvaret med jernhånd og er stolt over det laget har prestert gjennom mange tøffe måneder hvor han selv har spilt samtlige minutter, cup og serie.

– Det er uvirkelig, det har vært en utrolig sesong og det å få til det vi fikk til er utrolig, sa El kapitan som har opplevd opprykk med både Norwich og Wolves. Guttene flyr høyt og det er en herlig følelse, vi kan nå virkelig nyte alt det harde arbeidet vi har lagt ned de siste par månedene.

– Fra dag en visste vi at vi var et godt lag med en god stall og når resultatene begynte å komme bygget det på selvtilliten, derfra vokste det bare og vi kan nå høste fruktene av resultatene.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Sjefen fikk oss til å jobbe hver dag og guttene har kjøpt det han sa, ønsket og trodde på og vi har vært godt sammensveiset fra begynnelsen av. Vi sparket i gang og fikk til noen gode resultater og holdt det gående hele veien – vi mistet noen spillere i sommer, men hentet inn noen veldig gode spillere og de som var her fra før tok steget videre. Alle har spilt sin rolle og det er fenomenalt.

– Vi kommer til å vokse igjen, for neste sesong må vi gi alt igjen og det kommer til å være en tøff utfordring, men vi ser fram til det! Jeg tror det kommer til å ta litt tid før det synker inn og man kan nyte det fullt ut, men jeg er sikker på at det kommer med tiden de neste par ukene eller måneden så når vi begynner å jobbe med og fokusere på neste sesongen. Men for øyeblikket skal vi nyte dette, sa Shackell.