Shackells og Patos skader

Kaptein Jason Shackell har stått over noen kamper etter at 28-åringen pådro seg en smell i kneet og har vært sidelinjet siden, men de lilla- og lyseblå er optimistiske og håper å ha kapteinen klar til det kommende oppgjøret mot Sheffield Wednesday.

Foto: BurnleyFC.com

Shackell skulle opprinnelig spille mot Millwall i helgen, men fikk et tilbakeslag på kneskaden under oppvarmingen og dermed måtte han tilbringe ytterligere mer tid på sidelinjen. Assisterende manager Tindall utelukker ikke forsvareren i forkant av oppgjøret mot Sheffield Wednesday og forteller samtidig hvordan til ligger an med Martin Paterson.

– Jason har slitt med en smell, noe han pådro seg i forkant av Derby-kampen, bekreftet Tindall. Vi følte at alt var i roden med han og han følte seg bra, men under oppvarmingen kjente han kneet og vi ville ikke risikere noe.

– Han kunne sikkert kommet seg gjennom det, men fra vårt ståsted ville vi ikke risikere og miste han i det lange løp og bestemte derfor det vi gjorde, men håper å ha han klar til imorgen kveld.

– Han kommer til å bli sett etter og han føler seg veldig bra og vi håper å ha han tilgjengelig, men han er helt klart ikke langt unna.

Foto: BurnleyFC.com

– Vi må være veldig forsiktige med Pato og bygge han gradvis opp. Vi har en plan for han og enn så lenge har han ikke hatt noen problemer og føler seg bra.

– Vi håper at han ikke er langt unna å spille hele 90 minutter, men vi ønsker ikke å forhaste han slik at en hel kamp kan bryte han ned igjen. 

– Vi er henrykt over tingenes tilstand og håper å kunne holde han på banen fordi alle vet hvor god spiller han er og hvor viktig han er for laget, avsluttet Tindall.