Silly Season 2010/11 vinter

Her er en liten oversikt over hvem som ryktes inn- og ut Turf  Moor’s porter.

Bekreftet inn:

Marvin Bartley
Med timer igjen av overgangsvinduet kom nyheten at Eddie Howe har lagt inn bud på Bournemouths forsvars- og midtbanespiller, Marvin Bartley. Klubben avslo £50.000-budet på 23-åringen fra Scunthorpe tidligere måneden og Burnley sammen med Cardiff kjempet om spillerens signatur. Visse lokale medier melder at the Clarets måtte ut med £350.000 for Bartley.

 

Charlie Austin
Flere lag var på jakt etter den 21-årige angriperen som har nettet 20 ganger for Swindon denne sesongen og totalt 37 siden hans overgang i 2009. Blackpool og Ipswich var de argeste konkurrentene om signaturen og overgangssum er enda ikke offentliggjort, men anslås å ligge på £1.2-2m.

 

Bekreftet ut:

Leon Cort
Forsvareren har siden november tilbrakt tiden hos rivalen Preston North End som sliter i bunnen av tabellen og det ble klart idag at 31-åringen forlenger låneoppholdet hos the Lillywhites ut sesongen.

.

Alex MacDonald
Burnleys 20-åring blir å se i en Inverness Caledonian Thistle-trøye de neste månedene, da klubbene har inngått en  låneavtale som løper ut sesongen.
Angriperen har tidligere hatt vellykkede opphold i Skottland og Thistle-sjef Terry Butcher er veldig fornøyd med at avtalen er i boks;
Vi har sett på Alex på trening og han har tatt seg opp veldig, vi er glade for at han ønsket å være med oss resten av sesongen og tilføye seg våre angrepsmuligheter.

Ryktes inn:

James Vaughan
Evertons 22-årige spiss blir linket til Burnley etter å ha imponert under sitt låneopphold hos Championship-rival Crystal Palace. de siste fire månedene. Vaughan er verdsatt til £2m og the Clarets kommer til å få kamp om angriperens underskrift av Celtic skal vi tro ryktene.


Mathieu Manset
Den tidligere Le Havre-spilleren har gjort sakene sine godt på Edgar Street hvor han har bøttet inn 13 mål for Hereford United hittil denne sesongen. Slikt blir lagt merke til og Reading ryktes å være klubben som ønsker å hente den franske angriperen.


Liam Feeney
En av Eddie Howes tidligere disipler i Bournemouth. 24-årige Feeney er kjent for sin fart på kanten og er alltid det man kan kalle for en trussel. Anses i følge visse medier som en potensiell erstatter for Wade Elliott som nærmer seg slutten av sin kontrakt og usikkerhet rår om 31-åringen for fornyet kontrakten på Turf Moor.


Jason Pearce
Nok en Bournemouth spiller blir linket til klubben. 24-årige forsvareren er kjent for sin profesjonalisme og sitt driv på banen. Kom fra Portsmouth i 2007 og viste fram veldig positive sider ved seg selv. Stopperkjempen fikk også mulighet til å spille med kapteinsbindet ved en anledning under Eddie Howe.


Shwan Jalal
Ryktene skal ha det til at Howe skal raide Bournemouth. 27-årige Shwan er født i Badgag, Irak og har som oppgave å vokte buret hos the Cherries. Har erfaring fra lavere divisjoner, samt League One og Two (Woking, Peterborough og Morecambe) og har 112 kamper for Howes tidligere klubb.


Connor Sammon
Skotske aviser påstår at Kilmarnocks 24-årige spiss er et av Burnleys mål for vinteren. Scunthorpe la inn et £600.000 bud på den tidligere U21-spilleren, men Sammon takket pent nei i håp om å gjennomføre en overgang til Celtic. Iren har et mål å fire kamper denne sesongen og 18 måneder igjen av kontrakten.


Derek Riordan
Hibernians 28-årige spiss blir atter en gang linket til Burnley.  Lancashire-klubben har visst vært på jakt etter den høye spissen tidligere under Coyle-æraen, men da valgte han å gå til Celtic. Etter det ryktene sier har Burnley lagt inn et £200.000-bud på angriperen.


Ryktes ut:

Chris Eagles
Intet overgangsvindu uten Eagles-saga, man kan nesten sammenligne dette med Fabregas-Barcelona anarkiet som pågår hver sommer. Everton solgte nylig sin sør-Afrikanske stjerne Pienaar for £3m og pengene skal bli brukt til å lokke Eagles til Premier League, skal vi tro ryktene. Både Howe og klubben har bedt Everton holde fingrene av fatet som antas å komme med et £2m-bud på playmakeren.

31.1: Flere medier melder at Everton trapper opp jaken på vingen og David Moyes står klar til å bla opp £4m for playmakerens tjenester. Hovedpersonen selv legger heller ikke skjul på ønsket om å spille blant de gjeveste:

– En savner å spille blant de beste i verden. Å returnere til PL er et av mine mål. Jeg kjenner ikke til hele saken rundt Evertons interesse og vet bare at de ønsker meg, men det er mellom klubbene, jeg ønsker ikke å involvere meg og lar dem håndtere saken, det som skjer, skjer. Jeg konsentrerer meg om denne klubben, er glad hver gang jeg tar på meg trøya og takker fansen for alt de gjør for meg

Steven Thompson
32-åringen har ikke fått allverden med spilletid etter at Iwelumo ankom klubben og med Jay Rodriguez i form blir det stadig vanskeligere med spilletid. Angriperen er etter det lokale meder kjenner til på vei til Hibernian og SPL hvor han har spilt for både Dundee og Rangers. Budet som enda er ukjent skal ha blitt akseptert og kun de personlige forhandlingene gjenstår melder samme avis.

Wes Fletcher
Unggutten forventes å reise til skotske Inverness Caledonian Thistle på lån ut sesongen.