Sjefen appellerer til fansen

Sean Dyche pressekonferanseI forkant av det Store lokalderbyet på Turf Moor håper Sean Dyche at fansen vil spille en viktig del ved å heie de lilla- og lyseblå til heltemot og ære i det 100. møtet mellom erkerivalene fra Lancashire. 

Foto: privat, S.Rønneberg
Foto: privat, S.Rønneberg

Det er mye som står på spill når Burnley tar imot Blackburn Rovers på Turf Moor på lørdag; det blir deres 100. møte i historien som har vært innholdsrik for begge, men manager Sean Dyche håper at fansen utgjør forskjellen.

– Vi har vært gode på Turf Moor, spesielt denne sesongen og jo fler vi kan få inn, jo bedre stemning blir det og det blir vidunderlig, så kom og støtt oss, sa Dyche inviterende.

Det aller største jeg husker sist møte var hvor fantastisk fansens støtte var. Vi lå en under, men de fortsatte å støtte oss og vi fikk en herlig utligning som løftet taket. Støtte er alltid verdifullt, men selvsagt så vil man fullføre jobben med fansen ved sin side i de store kampene. 

Foto: Burnley Express
Foto: Burnley Express

– Det er en flott kamp å se fram til, det er som en begivenhet eller noe som gjør det til mer enn en kamp. Jeg har lært at seier betyr mer for begge, men vi trenger å prestere og yte til å gi oss tre poeng.

– Vi bygger på noe her som har tatt måneder å få det til å vokse og dette er nok en brikke i puslespillet. Brikken er kanskje større i dette tilfellet, men det er fortsatt kun tre poeng. 

– En god prestasjon pleier å gi belønning og det er det jeg fokuserer på. Vi føler vi har gjort en god jobb og er i form – måtte det fortsette lenge – men en seier etter den starten vi har hatt vil bli tatt godt imot, avsluttet sjefen.