Første intervju med Kightly

Nysigneringen Michael Kightly sender en takk retning Burnley-manager Sean Dyche for å ha hjulpet vingen med å komme seg på bena igjen i karrièren og forteller at det gode samarbeidet de to hadde var tungen på vektskålen etter å ha mottatt flere tilbud før vinduet stengte 3.september. 

27-åringen spiller opprinnelig i Stoke og fikk trene med sine nye lagkamerater for første gang igår, torsdag etter å ha skrevet under en låneavtale som strekker seg til nete sommer. Kightly forteller om frustrerende tider på Britannia Stadium etter overgangen fra Wolverhamtpon, der skader sørget for redusert spilletid, men vingen er samtidig sikker på at skadene er forbi og etter å ha sprudlet under Dyche i 2011 (Watford), så er det et smil om munnen på spilleren igjen.

– Den sesongen Wolves rykket opp spilte jeg vel strengt tatt alle kamper og så to år senere hadde jeg kneproblemer som jeg slet med å komme meg ut av, sa leiesoldaten. Men jeg dro til Watford og det satte karrièren min på rett kjøl igjen – etter å ha reist tilbake til Wolves fikk jeg spille og en overgang til Stoke. Forrige sesong mistet jeg ikke en eneste trening og var i enhver lagoppstilling – jeg tror det var like under 30 kamper jeg fikk og har gjort det i to sesongen på rad nå. Jeg er helt klart i form og kategoriserer meg ikke som skadd spiller som er på vei tilbake lenger. 

 – Jeg er henrykt over å være her. Jeg har ikke spilt så mye fotball som ønsket det siste året og ønsker derfor å komme her og få fotballgleden tilbake. Jeg har spilt under sjefen (Dyche) tidligere og vet hva han står for som gjorde det til en enkel avgjørelse. Jeg har fattet avgjørelser som antageligvis ikke fungerte for meg tidligere, men å komme her og jobbe under denne manageren og hans støtteapparat forteller meg at jeg vet hva jeg kan forventet og det er stort for meg. 

– Det er en enorm forskjell mellom å spille og nyte det. Jeg vet at sjefen liker at spillerne uttrykker seg og nyter å spille – når man har det slik, får man det beste ut av ens spillere. Det er noe jeg ser fram til å begynne med og så raskt jeg har funnet kampformen håper jeg å vise fansen hva jeg kan og bidra med mitt til den gode starten Burnley har fått, avsluttet vingen.

 

Spilleren blir tildelt trøye 17