Dyche om gjenforeningen med Kightly

Sean Dyche pressekonferanseManager Dyche dro i land en viktig forsterkning i sluttminuttene av overgangvinduet og blir gjenforent med Stoke City-vingen Michael Kightly som har jobbet under tidligere. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Kightly ankom Stoke fra Wolverhampton hvor han har vist kvalitet og skal møte resten av troppene på treningsfeltet torsdag. Dyche som har en liten stall, tar imot overgangen med åpne armer og ser fram til samarbeidet med Potters-vingen.

– Først av alt må vi takke Stoke City og Mark Hughes som lot spilleren dra til oss, sa Dyche. Jeg kjenner Michael godt etter å ha jobbet med han tidligere og han er en spiller med virkelig god energi og soleklar kvalitet, både som målscorer og som tilrettelegger på kanten. Han har mye erfaring å vise til, inkludert kamper i Premier League og er en spiller som jeg mener kan hjelpe oss å utvikles som lag. 

Å ha et lite og allsidig lag er alltid nøkkelen, men det viktigste er at vi må vurdere en spiller av hans kvalitet. Det var mange klubber som trodde de kunne lande han og han valgte oss som er herlig, spesielt etter å ha jobbet med oss tidligere og visste hvordan vi jobber. Nå ønsker han å spille for Burnley og spille fotball, avsluttet sjefen.