Sjefen ber om det lille ekstra

Sean Dyche pressekonferanseManageren forteller foran oppgjøret mot Brighton at det ikke kommer til å bli noen panikk-kjøp i kjølvannet av Ross Wallaces skade og Dyche retter heller blikket mot hovedstaden der Arsene Wenger regjerer og ser heller å ta i bruk holdningen til franskmannen der han satser på ungdommen og krever stadig mer av sitt unge mannskap. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets mistet skotten nylig i «et par måneder» etter at vingen må under kniven og opereres for en kneskade, men til tross for å miste en nøkkelspiller for de lilla- og lyseblå skreller bekymringene av Dyche som er villig til å vente til den rette dukker opp.

Sean Dyches mannskap reiser til kystbyen Brighton der de håper å fortsette deres gode form, som viser til to seire og en uavgjort i serien siden sesongstart og manageren har best sitt unge mannskap se mot hovedstaden og Arsenal der manager Wengers filosofi er å skvise det lille ekstra ut av sitt mannskap.

– Vi kan ikke garantere noe som helst og tidsaspektet er ikke i våre hender grunnet andre aspekter igjen, bekreftet Dyche. Men lånevinduet åpner en uke etter at overgangsvinduet stenger, så det er fullt mulig å å tenke at alt ikke må ordnes igår, men samtidig så ønsker vi å øke kvaliteten og antallet i laget – og det er også viktig. Vi titter på markedet etter det vi føler passer oss, men alt må klaffe både på spillersiden og på det finansielle. 

– Jeg føler man kan se på måten spillerne oppfører seg at det er en positiv energi og tro i leiren, det er ikke mangel på kvalitet heller og sammensetningen mellom det mentale og det fysiske er på rett plass – vi føler derfor at vi er på en bra plass. Det er jobb som pågår og ingen av oss flyr høyt – vi må fortsette å jobbe og finjustere detaljene underveis. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Arsene Wenger har et godt uttrykk; «øke ens minimum» og klarer man å presse på fra bunnen så tar toppen vare på seg selv. Vi vet at når vi spiller bra, så er vi konkurrerende og kan spille mot hvem som helst – det blir roligere dager når man har grep om kampen og presterer deretter for å få det en vil ha. The Championship er vill med alle inn, ut, opp og ned i galskapen , men vi fortsetter med vårt og der fram til å fortsette med det. Det er vanskelig å reise til flere av klubbene, men vi føler det er en utfordring vi er klare for og kan prestere. 

– De som får sjansen, må også ta den. Ross er er tap, men det kommer til å være andre spillere som vil overta plassen og levere. Det er en lagsport og det er viktig at alle spillerne er fyret opp i forkant av kampen, jeg har gjort det klart hvor viktig innbytterne er og det viste de mot Yeovil. Nå kommer noen andre til å få muligheten fra start og den må de utnytte. 

De (Brighton) har en ny manager med andre tanker og Oscar (Garcia) har entret Championship der kan kommer til å gi laget en annen følelse fra et taktisk ståsted – spesielt etter det vi har sett denne sesongen. Han kommer til å bruke sin innflytelse på laget for å få resultatene, men vi kommer til å gjøre det vi gjør best og det er å prestere godt nok til å gi oss et resultat, avsluttet sjefen.