Sjefen om den tøffe tiden

Burnley- og manager Howe går gjennom en tøff tid der prestasjonen har vært under gjennomsnittet og resultatene har uteblitt, noe som har sendt the Clarets til den nedre delen av tabellen og kun en plass unna nedrykk. Sjefen på sin side føler at både spillere og støtteapparat kommer til å heve kjerringa og vil omsider dra i land en seier som kommer til å snu alt.

Foto: BurnleyFC.com

 – Man tar det til seg fordi man bryr seg om det man gjør og ønsker å vinne hver kamp. Jeg vil at Burnley-fansen skal være stolte av laget sitt og dra hvem glade etter hver kamp, sa Howe. Det er mitt overordnede mål; å glede Burnley-supporterne, men for øyeblikket er jeg veldig klar over at de ikke er glade og er like skuffet som det jeg er. Jeg bryr meg om det jeg gjør og er veldig lidenskapelig med det og ønsker derfor kun å gjør det beste. 

Men jeg har tro på at disse tidene lærer en selv å kjenne, laget man har og man finner også ut hva man klarer å utrette. Jeg har satt til spillerne at når de kommer seg gjennom og ut av denne perioden, så vil de stille mye sterkere. Jeg har heller ingen tvil om at vi vil klare å komme oss ut av dette, men for øyeblikket må vi legge ned stridsøksene og holde sammen.

– Jeg har fortsatt tro på trenerne, spillerne og jeg tror at klubben kan høste suksess i store deler av fremtiden, men vi må komme oss ut av nåværende posisjon og jeg er klar over at vi trenger resultater, avsluttet manageren.