Ambisjonen er drivkraften, sier McCann

Kaptein McCann forteller til klubbens hjemmeside at stemningen i the Clarets’ garderobe er det som driver spillerne fremover i jakten og målet med å snu taps-trenden og igjen klatre oppover på tabellen.

McCann skal atter en gang lede Burnley på banen mot Hull City, en oppgave som viser seg å tidvis være mer krevende enn mange så for seg – the Clarets har nemlig tapt de fire siste oppgjørene og befinner seg kun en plass over nedrykksplassering. Kapteinen understreker at plassen kun er midlertidig og vet at det unge mannskapet til Eddie Howe spiller bedre enn posisjonen tilsier.

Foto: BurnleyFC.com

Vi ønsker ikke å måtte se bak oss til en hver tid for å se hvem som er der, vi ønsker ikke å være å langt nede på tabellen som vi er, forteller McCann. Vi er alle ambisiøse og unge mennesker som ønsker å utrette store ting i vår karriere, jeg ønsker heller ikke at vi skal være så langt nede på tabellen som vi er. Jeg ønsker at vi skal kjempe for hverandre og jeg er sikker på at det er 15-20 andre i garderoben som sier og mener det samme. 

Med kvaliteten vi har tilgjengelig er vi kapable til å være langt mer oppe på tabellen enn det vi er og derfor er det vanskelig å svelge for øyeblikket. Å tape slik vi gjorde mot Birmingham var hjerteskjærende, men vi spilte godt – periodevis – mot både Leeds og Birmingham, som begge er godt plassert på tabellen. Jeg mener at vi var fantastiske mot Leeds og presterte en av våre beste kamper denne sesongen, men alt dreier seg om resultater og vi trenger å plukke opp et par snart. 

Foto: Burnleyfc.com

Jeg føler ikke at vår posisjon reflekterer hvordan vi har spilt den siste tiden, det er mange positive ting å vise til og hvis vi presser på i riktig retning er det uunngåelig at vi kommer til å vinne og klatre oppover på tabellen.

– Det er så stramt i år at kun en seier sender deg oppover og det er noe vi håper å kunne gjøre på lørdag. De (Hull) flyr høyt for øyeblikket med en ny manager og vi har hatt en tøff periode som ikke blir lettere, men det er som sagt en tøff liga i år og hvis vi tar til oss det positive vi så fra Leeds- og Birmingham-kampen ser jeg ingen grunn til hvorfor vi ikke kan få et godt resultat, avsluttet kaptein McCann.