Sjefen vil avslutte sesongen med stil

Sean Dyche ser fram til sesongens siste kamp og har som mål å avslutte sesongen på en topp 10-plassering, men vet at lagets skadesituasjon i forsvaret kan svekke troppen noe og åpner dermed for at unge og oppadkommende talenter fra egne rekker kan få spilletid mot the Tractor Boys.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sjefen er sikker i sin sak og påstår at the Clarets vil avslutte sesongen sterkest mulig på Turf Moor. De lilla- og lyseblå er svekket i forsvaret takket være skadene til Michael Duff og Ben Mee, samtidig som David Edgar har fått fri og reist tilbake til Canada for å overvære fødsel med sin forlovede som åpner for at Kevin Long nok en gang kan få muligheten for Lancashire-laget.

Kevin og Ben har hatt ten grei uke og vi håper at det kun var en smell, spesielt for Kevin, poengterte sjefen. Han trente på torsdag og vi håper å ha han klar, men Ben ha en mindre sjanse og må vi endre på noe så gjør vi det deretter. Når det gjelde de unge er det mer snakk om å involvere dem i laget, garderoben, samt apparatet- og følelsen rundt det hele. Det kan bli noen som bokstavelig talt blir involverte den dagen og vi satser på å ha et par friske ansikter på benekn, men når det gjelder laguttaket så vil vi ha en start XI’er som er sterk og kan vinne.

Vi håper å kunne bringe gruppen sammen og derfra gi noen fler kjenne på kroppen hvordan det er. Det har ikke skjedd da vi har måttet forsikre oss om de rette resultatene og nå som det er gjort, så har vi en kamp igjen og vi kommer til å la dem få en prøvesmak for det er en del av utviklingen deres, men vi kommer til å sende ut et sterkt lag og jeg vil at vi skal ha den rette etikken, troen og utsikten til neste sesong.

David (Edgar) spurte om lov til å dra hjem og jeg har ingen problemer med fordi familien alltid kommer først, avslutte sjefen. Forsvareren returnerer til Lancashire i sen-juni når sesongoppkjøringen starter, men forventes også å være deltagende i Canadas CONCACAF-up.