Sjefens ord etter kampen

Manageren satt igjen med blandede følelser etter kampen og føler laget fortjente mer fra kampen enn de fikk.

Alexandre Lacazette sendte hjemmelaget i føringen innen kvarteret var spilt, men Ashley Barnes utlignet like før pause. Pierre-Emerick Aubameyang satte inn kampens andre mål etter timen og sørget for at London-laget dro det lengste strået på Emirates stadium.

Foto: BurnleyFC.com

Generelt sett er jeg fornøyd. Premier League er vanskelig, men det er viktig å vokse og vi kom hit med en plan. Spillerne har senket skuldrene litt og ser fram til slike kamper. Mentaliteten er god og det viktigste for meg var å komme oss fram. Vi har det lille ekstra og det er jeg glad for. Vi må fortsette å prestere slik fordi det er viktig.

Foto: BurnleyFC.com

Det er vanskelig å komme til steder som dette og få noe ut av kampen. Skuffelsen gir noe å tenke på denne helgen. Jeg er fornøyd over prestasjonen, spesielt i første omgang der vi var veldig gode. Vi spilte bra og presset var høyt. Vi gjorde det vanskelig for dem å spille og hentet ballen flere ganger.

I annen omgang fikk de et bedre grep om kampen, men jeg tenker at det alltids hjelper å sette utpå spillere til £70 millioner. Vi måtte holde fast ved oppgavene våre og til syvende og sist var det en feil av oss som ga dem sjansen. De har også en veldig god spiller som kan score fra slike posisjoner. Det var et par nesten-øyeblikk etter det, så jeg er ikke skuffet over prestasjonen, selv om vi ikke fikk noe ut av kampen, sa Dyche.

Foto: BurnleyFC.com

Keeper Pope hadde flere gode redninger gjennom kampen og gjorde sitt for laget – på begge sider av banen. Etter Aubamayang sitt mål etter timen bidro Pope nesten til en utligning i tilleggsminuttene på motsatt side av banen.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg har ikke scoret enda og det hadde vært fint idag. Jeg er en av de største guttene der ute, så jeg prøver å skape litt kaos. Ballen var litt for høy for meg, som er litt ironisk egentlig. Jeg klarte å få den ned og vi scoret nesten på det.

Prestasjonen vår var virkelig oppmuntrende. Vi satte Arsenal under press, var høyt oppe på banen og fikk nesten noe ut av det. Når man kommer til slike steder og topp seks lagene, så er det slik man ønsker å spille. Dessverre klarte vi det ikke og kom til kort. Vi satte dem under mye press og var nok litt uheldige.

Foto: BurnleyFC.com

De kommer til å ha gode perioder der de er frempå og det er vi klare over. Da gjelder det å stå imot og det kommer til å gå vår vei før eller siden og når det er ti minutter igjen, så vet du at det kommer til å bli nervøst. Da kan det dukke opp en sjanse og scorer man sent, øker sjansen for et godt resultat.

Forrige sesong var treg og lang for meg, så å løpe utpå der med dette laget er noe jeg er stolt over. Jeg vet at det er ti foran meg som løper vettet av seg for å beskytte målet mitt, så jeg kan ikke be om noe mer. På slike steder og mot slike motstandere må man gjøre det slik og jeg trår inn når jeg kan, avsluttet Pope.