Sjefens ord etter tapet

Sjefen innrømmer at the Clarets var ofte for et klinisk Liverpool etter at gjestene vant sin 13.kamp på rad. Et selvmål av Chris Wood etterfulgt av mål fra Mane og Firmino sørget for at det ble en lei kveld på Turf Moor.

Jeg føler resultatet er urettferdig fordi det var ikke mye i kampen ved 0-0. Det er vanskelig å møte slike lag, men vi hadde energi og god organisering. Kamp-planen var at de kom til å spille veldig høyt og vi følte vi kunne påvirke det ved å komme i bakrom, noe vi gjorde et par ganger. Vi begrenset sjansene deres og skapte noen selv på det stadiet. Jeg håpet vi kunne klare å holde nullen til pause og legge slagplanen derfra, men plutselig står det 2-0.

Foto: BurnleyFC.com

Det første målet var tung å svelge. Skuddet endrer retning og ødelegger for Popey som var på vei for å hente ballen, like etter gjør vi en tabbe og de er kliniske i overgangene. Jeg mener det var urettferdig, men det var det store forskjellen i kampen. De var kliniske i overgangene og det eneste kan vil sette fingeren på er at gi ga bort ballen alt for lett, for mange ganger.

Det er litt rart fordi jeg vil ikke si at Popey hadde mye å gjøre, men vi holdt oss til planen og stilte noen spørsmål underveis. De håndterte det bra og har et forbedret forsvar. De har van DIjk som har gjort en enorm forskjell i forsvarsrekken. Det påvirker andre og gjør dem bedre, de har fart og styrke og mye av det takket være van Dijk, men hele forsvaret deres er bra. Det er forbedringen deres og når de ledet 2-0, styrte de kampen, sa Dyche.

Foto: BurnleyFC.com