Defour forlater Burnley

Steven Defour forlater Burnley etter at partene ble enige om å avslutte kontraktsforholdet. Midtbanespilleren hadde ti måneder igjen av kontrakten, man av familiære grunner valgte Steven å avslutte kontrakten og reiser hjem til Belgia.

Steven har jobbet veldig hardt gjennom sommeren for å komme seg tilbake i form og har hatt en utmerket utvikling. Vi så fram til å la han spille utover i sesongen, men av familiære grunner er det mer passende for han å reise hjem til Belgia. Vi setter alltid spillernes velferd først og forhåpentligvis vil det løse seg ved at han reiser hjem og er nærmere familien.

Foto: BurnleyFC.com

På tross av uflaks med skader har Steven vært en utmerket spiller for oss og var en stor del av laget. Hans kvaliteter er upåklagelige og ingen vil glemme nøkkelrollen han spilte i den første delen av 2017/18-sesongen når vi la grunnlaget og avsluttet på en 7.plass og kvalifiserte til Europa-spill, sa Dyche.

Spilleren fikk 58 kamper for the Clarets i løpet av tre år på Turf Moor og reiser hjem til Belgia med gode skussmål og minner.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg vil si at det vær en ære å kunne spille for Burnley Fottball Club. Jeg ønsker å takke manageren, staben og støtteapparatet for å ha tatt var på meg. Jeg skulle ønske jeg kunne vært mer ut på banen, men dessverre ble det ikke slik. Jeg ønsket å vise mer fordi støtten har vært fantastisk.

Jeg ønsker ikke å slutte fordi jeg ønsker å gi noe tilbake for all støtten jeg har fått. Dessverre har ikke ting gått som planlagt, men jeg er stolt for å ha spilt for Burnley og jeg har vokst med denne klubben og vi har utviklet oss sammen. Jeg håper å bli husket som spiller når jeg var på banen, ga alt og prøvde å glede fansen. Det var en nytelse å spille her og jeg kommer alltid til å være en supporter av klubben.

Det har vært et vanskelig ett- og et halvt år. Uheldigvis har jeg hatt alvorlige skader og prøvde å bli bra igjen, men det gikk ikke slik jeg håpet. Det er mange andre frustrasjoner også fordi jeg ønsket virkelig å gi noe tilbake til fansen for støtten deres, men jeg tror dette er den beste avgjørelsen for alle. Det blir bra å komme meg hjem til Belgia, avsluttet Steven.

Foto: BurnleyFC.com