Skuffet, men realistisk manager

Manageren var mer filosofisk etter tapet mot Manchester City som endte med en maktdemonstrasjon av de lyseblå seriemesterne. The Clarets hadde lite å stille opp med mot stjernegalleriet til Pep Guardiola, men Robbie Brady klarte å lirke inn et trøstemål og ga et lite lyspunkt i en ellers skuffende kamp.

Vi forventer mye av gruppen vår og tar ikke lett på slike resultater. Det er ikke slik at vi tenker «ja, ja, det spiller ingen rolle». Det betyr noe og vi maktet ikke å prestere i annen omgang, men slik skjer. Uheldigvis så var det antageligvis noe av det beste jeg har sett fra City denne sesongen, spesielt i annen omgang. Vi klarte å holde ting tett i første omgang ved å endre formasjonen også med tanke på skadene vi må håndtere.

Foto: BurnleyFC.com

Det påvirker mulighetene fordi spillerne har spilt jevnlig, men på en annen side så mener jeg å ha en konkurransedyktig gruppe. I annen omgang var de milevis bedre enn oss. De fikk en fantastisk start på annen omgang, før vi i det hele tatt fikk et spark på ballen. Når det var på det nivået var det vanskelig. De holdt på ballen med rene pasninger, bevegelser og leste oss, noe vi ikke gjorde defensivt. Man må forsvare seg godt mot slike lag, i tillegg til å spille bra og håpe på at de har en dårlig dag.

Det motsatte hendte, men vi vet at når du har en gruppe med spillere til £50m så er det et gap og det var tydelig. Dessverre så skjer slikt i denne ligaen og spesielt når de store lagene kommer på besøk.

Foto: BurnleyFC.com

For første gang denne sesongen var vi begrenset på grunn av skader. Westy (Westwood) rakk det ikke på grunn av lysken og Barnsey (Barnes) gjorde det bra tatt i betraktning at han slet med lysken han også. Han har holdt på slik i et par uker, så vi måtte verne om han litt. Det er en av de tingene og vi er litt strukket for tiden.

Det er litt utfordrende med Danny (Drinkwater) fordi vi må få han i form og den eneste måten det kan gjøres er med kamptrening. Man kunne se at han ikke har helt og fullstendig i Premier League-kampform. Vi er klare over at det er mye å be om, men han ga et forsøk og gjorde de rette tingene med å jobbe hardt og jobbe hardt for laget, sa Dyche.

Foto: BurnleyFC.com

Målscorer for Burnley, Robbie Brady har slitt med skade over tid og de gangene han nærmet seg en retur, har en ny skade satt en stopper for det. Etter en sakte og sikker tilbakekomst, takket han for muligheten med en nettkjenning.

Det har vært vanskelig, så det er en lettelse å sparke i gang og forhåpentligvis kan jeg få et par mål til denne sesongen. Jeg har jobbet hardt og gitt alt på treningene som resten av laget. Vi jobber hardt for å fortjene trøyen hver uke. Vi står på og det blir forhåpentligvis flere kamper og flere mål.

Foto: BurnleyFC.com

De så ut til å spille mer mer frihet etter målene og det er alltid vanskelig å møte et lag som spiller slikt. Det er vanskelig å møte sånne lag som spiller slik de vil. Jeg mener vi jobbet hardt, men de er en annen klasse og hadde noen herlige avslutninger. Vi må lære av slike kvelder, men ikke tenke for mye over det fordi det venter nok en stor kamp denne helgen.

Vi må ta oss sammen og gi et nytt forsøk. Det er nøkkelen den kommende perioden. Vi har plukket med oss viktige poeng allerede og de to siste kampene har vært skuffende, men det venter en hektisk periode og vi trenger å holde sammen, brette opp ermene og komme oss gjennom julen, sa Brady.

Foto: BurnleyFC.com

Kaptein Ben Mee er sikker på the Clarets kommer til å reise seg og overvinne utfordringene som venter. Første utfordrer er Tottenham på deres nye storstue og med ny manager.

Ingen ønsker å tape hjemme, men de (City) er et topplag når de beveger ballen slik de gjorde og med de kreative spillerne de har. De fant nødvendig rom og det var vanskelig for oss å holde dem i tøylene. I første omgang hadde vi noen sjanser hvor vi kunne har satt inn 1-1, men blir alltid vanskelig når de setter inn sitt andre og vi jager kampen enda mer.

Vi kommer til å sprette tilbake. Vi får stell på mentaliteten og prøver igjen. Vi kommer til å jobbe hardt de neste par dagene og gjør et nytt forsøk på lørdag, avsluttet Mee.

Foto: BurnleyFC.com