Skuffet og glad Howe

Burnley-sjefen forlot Cardiff City Stadium med blandede følelser hvor han følte at laget spilte godt nok til å kunne ha tatt med seg alle tre poengene hjem. Howe og Burnley må istedenfor nøye seg med ett – som også er viktig.

Hjemmelaget startet best og presset fælt i omgangens første halvdel, men Burnley kom tilbake i kampen og fikk til mye av sitt spill. Midt i en god Burnley-periode samarbeider Bothroyd og Chopra, og vips så var Cardiff i ledelsen – på overtid.

Etter sidebytte var det Burnley som styrte showet og sto for det meste innen angrep og dominerte spillet, spesielt på midtbanen – anført av en genial Cork.

For å være ærlig, så er vi er litt skuffet over å ikke få med oss alle poengene, forteller manager Howe. Jeg er partsk nå, men vi gjorde nok til å vinne kampen sett bort fra de første 15-20 minuttene da Cardiff spilte godt, mener jeg vi kontrollerte kampen.

Foto: Burnley Express

– Vi hadde kanskje ikke så mange soleklare sjanser som vi kunne tenke oss, men jeg kan ikke klage, tatt i betraktning at vi lå under.
Jeg føler vi kontrollerte midtbanen og ballbesittelsen- spesielt i andre omgang og jeg er glad på guttenes vegne at de kom tilbake. Dette er et vanskelig sted å spille, så vi bør være fornøyde med utfallet, det er et positivt steg og holder oss gående.

Sjefen var som nevnt lite begeistret for Chopras mål, noe han ikke var redd for å si – men følte også at keeper Lee Grant fortjente skryt for den gode jobben han gjorde og for hans mange avgjørende redninger.

– Det er mange aspekter rundt deres mål vi ikke er fornøyde med. Timingen var ikke ideell fordi vi var så langt bakpå og var det bedre laget, forklarer sjefen. Å tillate en spiss å få en touch i boksen var også skuffende, men jeg er begeistret for svaret vi ga.

– Lee Grant fortjener skryt for sine redninger, ikke minst den fra Bothroyd. Han er en fantastisk skudd-stopper som kommer med avgjørende redninger og holdt oss i kampen da vi slet mest, roser Howe.