Thommo: – Fortjent poeng

Cardiff-kampens helt Steven Thompson, som reddet Burnley et viktig- og velfortjent poeng, føler at de lilla- og lyseblå har de rette forholdene for å kunne kjempe om Play Off-plassering.

Steven Thompsons sene utlikningsmål sikret the Clarets et viktig poeng og med kun fem poeng opp til de seks øverste, øyner ikke bare de fleste Burnley-tilhengere en retur til den prestisjetunge Play Off’en. Med tirsdagens 1-1 betyr det at Burnley per skrivende stund kun har tapt en gang på de siste syv kampene.

– Det er viktig at vi finner formen. Det er en ting vi har manglet denne sesongen så er det stabilitet og sammenhengende gode resultater, noe vi begynner å finne, forklarer Thommo. Å ta fire poeng fra Watford og Cardiff på bortebane er sterkt, noe vi er henrykt over og må fortsette å bygge på det – det var slik vi kom oss opp av ligaen sist gang og det er det vi må gjenta for å komme oss ut av den igjen.

– Det går bra nå, men så er det slik at du ikke kan tape din neste kamp, vi må holde det gående og det føler vi at vi har. Med litt selvtillit, håper vi at det fortsetter slik. Jeg er veldig glad for å kunne score, og det er alltid hyggelig å returnere til et tidligere lag og vise at du fortsatt kan gjøre det bra, men det viktigste var at vi fikk et bra bortepoeng mot et av de beste lagene i divisjonen. Jeg mener vi spilte bra og kunne sikker dratt derfra med tre poeng, men er tilfredse med arbeidet og jeg mener at poenget er vel fortjent.

Spissen, som kom fra Cardiff skal under kniven om to ukers tid for å opereres for et problem i lysken som har plaget 31-åringen den siste tiden.

– Det er viktig at jeg for gjort det, for min egen helses skyld. Forhåpentligvis blir jeg ikke ute i mange uker, for jeg ønsker å være tilbake innen sesongen er over – for å hjelpe med å avslutte det, avsluttet Thompson.