Skulle vært rødt

Burnley avanserte i cupen, men måtte se Johann Berg Gudmundsson bli tatt av banen på båre etter kvarteret etter en stygg takling som Dyche mener burde vært rødt. Ikke bare var taklingen stygg, men det var også en takling bakfra i knehøyde…

Jeg fikk ikke sett reprise før pause for å være ærlig. På det tidspunktet tenkte jeg ikke at det var en stygg takling og sa til Chris Wilder at på vår tid så var det der standard, men etter å ha sett reprisen så var det en stygg takling og han burde ha fått direkte rødt kort. Det vrikket kneet og jeg ville bli overrasket om dette var snakk om noen dagers fravær.

Vi må vente og se. Han har roet seg ned litt nå, men vi må gi han 24 timer på å avgjøre hva neste steg blir. Han har vært rask og skarp på treningene og er nå enda en spiller nede for telling. Vi har ikke så mange å velge, så det hjelper ikke. Vi mister en veldig god spiller, som har hatt en tøff periode med skader og så bra ut på banen fram til en unødvendig takling.

Jeg var overrasket over noen av de avgjørelsene. Det virker at så fort VAR forsvinner, så gjøres ikke jobben lenger. Ingen publikum på tribunene som påvirker dem. De er mennesker, jeg forstår det og uten tilskuerne så påvirker det ting noen ganger, men det var klart og tydelig for linjemannen. Han var fem meter unna. Hoveddommeren var lenger unna, og fjerdedommeren kunne se det hele fra mitt ståsted, sa Dyche.