Snipp, snapp og ute

(Burnley 1-2 Huddersfield): Burnley hadde på papiret tilstrekkelig kvalitet til å enkelt kunne ta seg videre i cupen, men det ble stor forskjell på papir og realitet. The Clarets hadde lite å stille opp med mot motstanderen og dermed ble det et oppskriftsmessig tap. Igjen.

Gjestene så mye til ballen innledningsvis og hadde god kontroll på the Clarets. Rodriguez (12′ og 21′) forsøkte å finne nettet i første halvdel av omgangen, men hadde ikke skuddfoten med seg. Alle gode ting er tre og like før halvtimen løsnet det for Jay Rodriguez når Westwood la inn kula og Jay skallet inn ledelsen i det 27.minutt. 1-0 til Burnley!

Ingen av lagene klarte å skape nevneverdig fram til pause selv om Town så mer til ballen og var noe mer effektive med lærkula. Så da valgte dommeren like så greit å sende lagene i garderoben. Annen omgang startet med et bytte, der Jack Cork erstattet Chris Wood. Trolig grunnet en skade.

Annen omgang startet ikke som noen revolusjon og det førte kvarteret var mest et tidsfordriv. Etter timen våknet Burnley litt og ga antydning til å ville prøve seg. Lennon (66′) sendte et skudd over mål. Gjestene derimot ville ikke la en enestående mulighet til å avansere gå fra seg, så da sørget Josh Koroma (73′) for en redusering fra kort hold. 1-1 på Turf Moor. Holmes (75′) kom nære og kunne ha sendt Huddersfield i føringen, men sendte skuddet over mål.

Burnley klarte ikke så skape noen og det ble mer knuffing enn produktivt spill, men i det 85.minutt ble gjestene tildelt hjørnespark. Kula ble lagt inn i feltet og der fikk Matty Pearson en enkel jobb med å tappe ballen i mål. 2-1 til Huddersfield.

James Tarkowski (90+1) fikk en enestående mulighet til å utligne på Turf Moor, men sendte ballen over mål. Dermed ble det et velfortjent tap for et Burnley-lag som har raknet fullstendig denne sesongen.

Burnley: Pope, Lowton, Tarkowski, Mee, Bardsley, Brownhill, Stephens (Dodgson 79), Westwood, Lennon, Wood (Cork 46), Rodriguez
Innbyttere: Hennessey, Cork, Thomas, Dodgson, Long, Helm, McGlynn