Sommerens første signering

Burnley bekrefter idag at de har sikret seg tjenestene til unge Joel Senior fra Curzon Ashton. 19-åringen blir en del av Steve Stones U23-mannskap neste sesong. Høyrebacken imponerte trenergruppen under en treningskamp og har signert en profesjonell kontrakt med Lancashire-klubben.

Foto: Burnleyfc.com

Jeg er henrykt! Det har vært venting og jeg har jobbet hard for dette de siste tre-fire årene og det har endelig skjedd. Burnley har tillit til meg og jeg er henrykt over å være her. Alles veier er forskjellige og min har vært gjennom spill i bra klubber. Jeg har funnet Burnley og er henrykt over å være her.

Det er noe enhver spiller ønsker og det er et perfekt sted for meg å nå mitt fulle potensiale. Sammenlignet med hvor jeg har vært tidligere, så er dette helt annerledes, men det er det jeg trenger for å utvikle spillet mitt og bli den spilleren jeg ønsker å være.

Jeg ønsker å delta i sesongoppkjøringen i god form og være klar for U23-laget, hvem vet hvor man kan ende. Jeg kommer til å jobbe hardt og det starter nå. La oss se hvor det tar meg, sa Senior.