Bekreftet: Stephen Ward forlater Burnley

Forsvarer Stephen Ward forlater Burnley denne sommeren etter fem sesonger i Lancashire. Ward får ikke fornyet kontrakten med the Clarets og kommer til å se seg etter andre arbeidsgivere.

33-åringen har kun fått to kamper denne sesongen på grunn av kneskade etterfulgt av operasjon, i tillegg til en Charlie Taylor i god form. Ward fikk varme benken mot Arsenal og vil bli husket som en nøkkelspiller for Sean Dyche i 2015/16-sesongen når Burnley vant the Championship.

Foto: BurnleyFC.com

Det har vært herlig og det er trist å dra, men slik er fotballen og man bytter klubb. Jeg kan ikke snakke varmt nok om klubben, menneskene og spillerne her. Det har vært en sann glede og det er herlig å se guttene gjøre det bra og de får en ny mulighet i Premier League neste år også.

Jeg er skadefri og føler meg bra, men guttene flyr høyt så jeg kan ikke klage. Jeg har mange gode minner og det å være en del av suksessen de siste årene er antageligvis det beste i karrieren min og noe jeg kommer til å ha med meg for alltid. Jeg kommer til å savne stedet, det har vært fantastisk, sa Ward.

Foto: BurnleyFC.com

Manageren benyttet anledningen til å takke Ward for innsatsen i løpet av tiden på Turf Moor og røper at det sannsynligvis blir flere som forlater klubben i sommer.

Stephen har vært en fantastisk spiller for oss, men vi måtte ta avgjørelsen. Det er ikke verre enn det og det kommer til å bli flere slike i løpet av sommeren. Han har vært utrolig for oss og som et tegn på respekt, ønsket jeg å involvere han i siste kampen fordi han har gjort en fantastisk jobb her, la Dyche til.